Ανακοινώσει του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Απριλίου 12, 2017

Ανακοινώσει του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου


Αγαπητοί συμπολίτες,
Σας ανακοινώνουμε ότι σήμερα, μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου μας (http://www.loutraki-agioitheodoroi.gr/), θέτουμε σε δημόσια διαβούλευση το τελικό σχέδιο....

για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της πόλης του Λουτρακίου, το οποίο μας παραδόθηκε από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Σας καλούμε μέσω της συμμετοχής σας να καταθέσετε τις απόψεις σας για την επιλογή της βέλτιστης πρότασης μέσω της οποίας θα επιτύχουμε την ποιοτική αναβάθμιση τόσο του αισθητικού αντικειμένου όσο και του τουριστικού αντικειμένου του τόπου μας, δημιουργώντας τις κατάλληλες αναπτυξιακές συνθήκες για τη βιώσιμη κινητικότητα των πολιτών και των επισκεπτών αλλά και την προσέλκυση νέων μορφών τουρισμού.

Ευελπιστούμε για τη μαζική συμμετοχή σας στην παρούσα διαβούλευση, η οποία θα υποβοηθήσει σημαντικά το έργο μας και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.


Μετά τιμής,
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Δ.Λ.Τ. Λ.-Π.


ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες