ΛΑΕ Κορινθίας: Διαχειριστής τοπικού site ''έσπευσε'' να κατακεραυνώσει την πολιτική εκδήλωση της... - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Απριλίου 08, 2017

ΛΑΕ Κορινθίας: Διαχειριστής τοπικού site ''έσπευσε'' να κατακεραυνώσει την πολιτική εκδήλωση της...



Ο διαχειριστής τοπικού site ''έσπευσε'' να ....κατακεραυνώσει την πολιτική εκδήλωση της ΛΑΕ Κορινθίας της 5ης Απρίλη στο Ξυλόκαστρο με θέμα την ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ...

Η ΛΑΕ Κορινθίας του υποβάλλει τις/ευχαριστίες της γιατί, παραβαίνοντας την πάγια τακτική του χώρου που ανήκει, συντηρεί στη δημοσιότητα ένα θέμα που σε άλλη περίπτωση θα το «έθαβε».

Μας δικαιώνει βέβαια γιατί από καιρό είχαμε επισημάνει ότι την εργολαβία κατασυκοφάντησης και υπονόμευσης της ουσιαστικής πρότασης απαλλαγής από το βάρος των μνημονίων και των χρεών θα την αναλάβει το «δεκανίκι» του σημερινού πολιτικοκοινωνικού status. Kαι αυτό γιατί, αν ασχοληθούν με την πρόταση αυτή τα δυο μεγάλα κόμματα, τότε αυτομάτως ο αντίλογος στις
επιλογές τους θα αποκτήσει βήμα ,φωνή και τη συνεπακόλουθη δημοσιότητα,κάτι που επιμελώς έχει στην ουσία απαγορευθεί μέχρι σήμερα.

Οφείλουμε επίσης να τον ευχαριστήσουμε γιατί ομολόγησε άθελά του ότι το θέμα είναι ''πιασάρικο''. Αναγνωρίζει δηλαδή ότι η «διαφορετική επικογή» αρχίζει και βρίσκει «ευήκοα ώτα». Ένα θέμα ταμπού αρχίζει και «μπαίνει στο τραπέζι».

Αφήνει αιχμές για μικρή προσέλευση παραγνωρίζοντας τα δεδομένα της εποχής. Προφανώς έχει υπ' όψη του συγκεντρώσεις συμπαράστασης σε αναξιοπαθούντες φυγόδικους ή άλλα ανάλογης αισθητικής …κινήματα!

Η υποβάθμιση που αποσκοπεί θα είχε νόημα αν ίσχυε κάτι διαφορετικό στους υπόλοιπους κομματικούς χώρους ,ακόμα και σε αυτούς που η προσέλευση είναι ......αυτοσκοπός.

Επιτίθεται στους κεντρικούς ομιλητές της εκδήλωσης γιατί τη δική του «τρίτη διαθέσιμη πρόταση που συνδέει την πάλη του νομίσματος με την ανατροπή των σημερινών μέσων παραγωγής» την αντέκρουαν ως κάτι αντίστοιχο με την αναμονή της .....Δευτέρας Παρουσίας. Εννοείται ότι
η.......αισιοδοξία του για τη προοπτική αυτή, μας βρίσκει όλους επιφυλακτικούς για την υλοποίηση της στη παρούσα ζωή. Για τη μέλλουσα, ομολογούμε την ανυπαρξία πρότασης από τη ΛΑΕ. Η σχέση μας με τη μεταφυσική είναι κάπως ελλιπής. 

Επιπλέον διαστρεβλώνει τη τοποθέτηση του Γιάννη Τόλιου, που προέβη σε παραλληλισμό του μεταβατικού α' εξαμήνου 2015 της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με το πρώτο εξάμηνο του 1917 στην Ρωσία χαρακτηρίζοντάς τα ως απόπειρες αλλαγής μιας συστημικής πολιτικής. 
ΔΕΝ αναφέρει την ΣΑΦΗ επισήμανση ότι «αυτό είναι μια σύγκριση πολύ γενική αδρής μορφής και κάθε άλλος συσχετισμός είναι επιστημονικά και ιστορικά ΜΗ ΔΟΚΙΜΟΣ».

Συνεχίζοντας δε τις διαστρεβλώσεις αποδίδει στους ομιλητές τη «διατήρηση των μέσων παραγωγής που υπάρχουν σήμερα». 

Τον συμμεριζόμαστε γιατί αφού μίλησε για την τρίτη πρόταση του.....απωτάτου μέλλοντος, απεχώρησε καταφανώς δυσαρεστημένος γιατί οι σκέψεις του για τα ....κολχόζ του ...25ου
αιώνα δεν έτυχαν αποδοχής. 
Είναι λογικό λοιπόν το....ρεπορτάζ του εγκύρου (;;;) site να αγνοεί την πρόταση για αλλαγή παραγωγικού μοντέλου της χώρας, για την ανάγκη αλλαγής πολιτικών προσανατολισμών και φυσικά την προετοιμασία για τις ρήξεις που απαιτούνται.

Ιδιαίτερη χαρά μας έδωσαν οι αιχμές για τις μεταπτυχιακές σπουδές του Γιάννη Τόλιου στο πανεπιστήμιο Λεμονόσοφ, χωρίς βέβαια να αναφέρει και αντίστοιχες σπουδές στην Γηραιά Αλβιόνα γιατί είναι αποκαλυπτικές της αγωνίας του να παρουσιάσει στο δικό του πελατολόγιο (αυστηρά καταγεγραμμένο) την ΛΑΕ ως ταυτισμένη με την αστική ελίτ. Του ξεφεύγει όμως ότι η ΛΑΕ δεν απευθύνεται σε συγκεκριμένο «μαγαζάκι».

Απευθύνεται στη κοινωνία που χειμάζεται και αναζητά λύσεις και συνεργασίες που θα ανατρέψουν τη σημερινή τραγική πραγματικότητα.
Απευθύνεται σε κάθε έντιμο πατριώτη που αναζητά μια προοπτική για τη  χώρα μας και τα παιδιά μας. 
Απευθύνεται σε όσους ονειρεύονται μια δίκαιη και δημοκρατική Ελλάδα.
Απευθύνεται σε αυτούς που έχουν την βούληση να παλέψουν μέσα στη φουρτούνα και να βρουν ήρεμα νερά. 

Οι επικίνδυνοι «κάβοι» είναι μόνο εμπόδια.

ΥΓ. Το γεγονός ότι κάποιες πρακτικές του παρελθόντος ακολουθούνται ακόμα είναι μια παρήγορη και αισιόδοξη νότα. Η αποχώρηση του «διαχειριστή» έγινε χωρίς την έκφραση μιας συγνώμης εκ μέρους του. Προφανώς η διαδικασία μετάλλαξης που επίσημα εγκαινιάστηκε στο πρόσφατο Συνέδριο δεν έχει ολοκληρωθεί. Κάποια εξαρτημένα αντανακλαστικά ανθίστανται.
Η «αστική ευγένεια» που επέδειξε ο κύριος Κουτσούμπας συναναστρεφόμενος
το ........σύντροφο Κούλη στα Χανιά μάλλον αποτελεί terra incognita για τους απλούς «καταγεγραμμένους». Απομένει να γίνει αποδεκτή με την πρέπουσα.......αστική νηφαλιότητα η αποκλειστικότητα της άρνησης του Μaastrcht εκ μέρους της …αστής «ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες