Έφτασε η ώρα της εφορίας- Άνοιξε το Taxisnet για τις δηλώσεις - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Απριλίου 07, 2017

Έφτασε η ώρα της εφορίας- Άνοιξε το Taxisnet για τις δηλώσεις

Τέθηκε σε λειτουργία η εφαρμογή του Taxisnet για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων του φορολογικού έτους 2016....

Η ώρα της εφορίας έφτασε για 6 εκατ. φορολογουμένους οι οποίοι θα έχουν χρονικό περιθώριο περίπου 3 μηνών για να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονικά τη φορολογική τους δήλωση καθώς η προθεσμία, όπως έχει δηλώσει πριν από λίγο καιρό η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, θα λήξει στις 15 Ιουλίου.

Όλα είναι σχεδόν έτοιμα για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων. Τα φορολογικά έντυπα έχουν εκδοθεί ενώ στο Taxisnet βρίσκονται ήδη τα στοιχεία των βεβαιώσεων αποδοχών ή συντάξεων, καθώς και οι βεβαιώσεις αμοιβών από επιχειρηματική δραστηριότητα του 2016.
Τα πρώτα πέντε λεπτά λειτουργίας του συστήματος υποβλήθηκαν 100 δηλώσεις, όπως ανακοίνωσε ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής.



ksipnistere.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες