Μέλος της κίνησης των 53 παραιτήθηκε από την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Μαΐου 25, 2017

Μέλος της κίνησης των 53 παραιτήθηκε από την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ


Σχόλιο Βασιλη Πολυχρονη

Τι είπες τώρα?Μετά από 2 μνημόνια,ένα μεσοπρόθεσμο και...άγνωστο αριθμό αυτοκτονιών θυμήθηκε πως η πολιτική που ακολουθείται...δεν είναι σωστή?Ούτε...με χρονοκαθυστέρηση να λειτουργούσε ο Χάρης (άσε μας κουκλίτσα μου)...

Υ.Γ. Το...λαϊκόν άσμα άδει:"Τώρα είν' αργά,είναι πια αργά...".Πολύ αργά Χάρη.Καταγράφηκες ως ένας που με τη στάση και ψήφο έδωσε τη δυνατότητα στο μουσσολινικό μόρφωμα να συνεχίσει την ευρώδουλη στάση του και να ισοπεδώσει οριστικά την κοινωνία!
Στον κάλαθο των πολιτικών αχρήστων,στη χλεύη της ιστορίας και χωρίς καμιά λύπηση!

Η είδηση

Ρεπορτάζ: Σκουρής Βασίλης


Την παραίτησή του από μέλος της ΚΠΕ του ΣΥΡΙΖΑ υπέβαλε ο Χάρης Γολέμης, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες μας παραιτήθηκε και από επικεφαλής του κομματικού Ινστιτούτου Νίκος Πουλαντζάς.
Ο Χάρης Γολέμης με την επιστολή που απέστειλε στην ηγεσία του κόμματος εκφράζει την πλήρη διαφωνία του με την ακολουθούμενη πολιτική και τη συμφωνία με τους δανειστές.
Είναι μέλος της Κίνησης των 53 και μετά την παραίτησή του από τα κομματικά αξιώματα παραμένει απλό μέλος του κόμματος.

Πηγή: real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες