Χιλιάδες αυτοκίνητα με ανεξόφλητα Τέλη Κυκλοφορίας λόγω λάθους της εφορίας! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Μαΐου 26, 2017

Χιλιάδες αυτοκίνητα με ανεξόφλητα Τέλη Κυκλοφορίας λόγω λάθους της εφορίας!

Του Γιώργου Κ. Ανδρή

Ανάστατοι είναι οι επαγγελματίες από τον κλάδο αυτοκινήτου στο Ηράκλειο Κρήτης καθώς μετά την αποκάλυψη των «Ειδήσεων» με τίτλο « Πρόστιμα - φωτιά για 40.000 ιδιοκτήτες Ι.Χ»....

αντιλήφθηκαν πως τα ανεξόφλητα Τέλη Κυκλοφορίας αφορούσαν και τους ίδιους ασχέτως αν έχουν καταθέσει τις πινακίδες κυκλοφορίας του στόλου των οχημάτων τους από τον Δεκέμβριο του 2016 ή και νωρίτερα!

Ωστόσο οι βεβαιωμένες οφειλές για ανεξόφλητα Τέλη Κυκλοφορίας φαίνεται πως οφείλεται σε λάθος των εφοριακών οι οποίοι αντί να καταγράψουν στο σύστημα τις καταθέσεις των πινακίδων κυκλοφορίας των οχημάτων μία προς μία ως όφειλαν, το αμέλησαν και τους «έπιασε» στον ύπνο η έκτακτη διασταύρωση στοιχείων που πραγματοποίησε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Διαβάστε τη συνέχεια στο enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες