ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Καθαρισμός της Λίμνης Βουλιαγμένης από τον Όμιλο Αυτοδυτών Λουτρακίου (φώτο) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Μαΐου 15, 2017

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Καθαρισμός της Λίμνης Βουλιαγμένης από τον Όμιλο Αυτοδυτών Λουτρακίου (φώτο)


Όμιλος Αυτοδυτών Λουτρακίου – Loutraki Dive Club
Στην 19 δράση τους για το 2017 το Σάββατο 13/5 καθάρισε τον βυθό στην Λίμνη Βουλιαγμένης...Απολογισμός κατάδυσης 143 κιλά ανθρώπινης ρύπανση..
Στην 19 δράση υποβρυχίου καθαρισμού στην λίμνη συνεχίζουμε και βρίσκουμε όλων των ειδών τα απορρίμματα Απολογισμός κατάδυσης 143 κιλά ή 558 τεμάχια ανθρώπινης ρύπανση..

αναλυτικότερα :

35 πλαστικά μπουκάλια ,
46 γυάλινα μπουκάλια ,
187 κουτάκια αλουμινίου ,
7 λάστιχα ,
41 καπάκια καφέ ,
22 μπαταρίες ,
27 πλαστικά κουταλάκια και πιρούνια , σακούλες , σωλήνες , κομμάτια πλαστικό και μέταλλο , μουσαμάδες , μοκέτες και η λίστα συνεχίζεται .......

Η ομάδα μας απαρτιζόταν από 4 δύτες , και 1 υποστήριξη ξηράς .
Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες ! Σεβόμαστε το περιβάλλον , σταματάμε να ρυπαίνουμε , αφήνουμε πίσω μας καθαρές παραλίες !!!! τα σκουπίδια στους κάδους !!! Ζούμε για το αύριο και όχι μόνο για το σήμερα !!! Κοινοποιήστε τις δράσεις μας , ευαισθητοποιήστε τους γύρω σας !!!!

Δείτε εικόνες 

 
               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες