Ραχήλ Μακρή: «Το Μέτωπο Νίκης καλεί τον κ. Καμμένο όπως παραδώσει τον φάκελο Ηλιάκη - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Μαΐου 23, 2017

Ραχήλ Μακρή: «Το Μέτωπο Νίκης καλεί τον κ. Καμμένο όπως παραδώσει τον φάκελο Ηλιάκη


 «Το Μέτωπο Νίκης καλεί τον κ. Καμμένο όπως παραδώσει τον φάκελο Ηλιάκη, προκειμένου ο ελληνικός λαός να πληροφορηθεί για τα ακριβή αίτια της απώλειας του, ώστε να μην υπάρχουν σκιές»...

Σαν σήμερα δολοφονήθηκε μαχόμενος για την προάσπιση της εθνικής ανεξαρτησίας και εθνικής κυριαρχίας της χώρας, που κάποιοι σήμερα παραδίδουν στο πλαίσιο του οικονομικού πολέμου ο πιλότος της Πολεμικής μας Αεροπορίας, σμηναγός Κώστας Ηλιάκης...


Ο σμηναγός έχασε τη ζωή του εν υπηρεσία, όταν το αεροπλάνο του κατέπεσε στο ανοιχτά της Καρπάθου μετά από αερομαχία με τουρκικά αεροσκάφη.

Το 2013 Ο κ. Καμμένος απευθυνόμενος στον Υπουργό Άμυνας Πάνο Παναγιωτόπουλο – ο οποίος ήταν παρών στο μνημόσυνο – ζήτησε να ανοίξει το φάκελο της υπόθεσης Ηλιάκη, όπως ζητάει η οικογένεια του σμηναγού, προκειμένου να πληροφορηθεί ο ελληνικός λαός τα ακριβή αίτια της απώλειας του «ώστε να μην υπάρχουν σκιές», όπως τόνισε.

Το Μέτωπο Νίκης καλεί τον κ. Καμμένο όπως παραδώσει τον φάκελο Ηλιάκη, προκειμένου ο ελληνικός λαός να πληροφορηθεί για τα ακριβή αίτια της απώλειας του, ώστε να μην υπάρχουν σκιές.

Το Μέτωπο Νίκης καλεί την εισαγγελία της Αθήνας όπως απαντήσει, που βρίσκεται η επαναδιερεύνηση της υπόθεσης που διατάχτηκε μετά από την καταγγελία στην Βουλή από τον πρώην βουλευτή των ΑΝΕΛ και πτεράρχου εν αποστρατεία κ. Γ. Νταβρή, για κατάρριψη του ελληνικού μαχητικού μετά από δολοφονική επίθεση από το τουρκικό μαχητικό.

Ραχήλ Μακρή

Πρώην Βουλευτής – Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

Μέτωπο Νίκης

www.metoponikis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες