Δεν συνελήφθη ο Γιώργος Φιλιππάκης - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Μαΐου 28, 2017

Δεν συνελήφθη ο Γιώργος Φιλιππάκης


Την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης σχετικά με ανάρτηση του ειδικού γραμματέα της ΕΣΗΕΑ Γιώργου Φιλιππάκη μετά την βομβιστική επίθεση κατά του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου διέταξε ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας...

Η παρέμβαση του Εισαγγελέα έχει στόχο να διαπιστωθεί αν έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις από την επίμαχη ανάρτηση ή και άλλες ανάλογης μορφής και είχε ως αφορμή καταγγελία του Διοικητή της Τράπεζας Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα προς τον υπουργό Δημόσιας Τάξης.

Την έρευνα θα διενεργήσει η Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενώ στην παραγγελία του εισαγγελέα δεν έχει τεθεί θέμα για εφαρμογή αυτόφωρης διαδικασίας.

Με δήλωσή του ο συνήγορος του Γ. Φιλιππάκη αναφέρει ότι ο εντολέας του εμμένει στην άποψη που διατύπωσε ενώ διευκρινίζει ότι σημερινή ανάρτηση στον λογαριασμό του Γ. Φιλιππάκη που αναφέρει ότι συνελήφθη δεν είναι δική του.

Η δήλωση του Λαμπίρη, συνήγορος του Γ. Φιλιππάκη, έχει ως εξής:

«Ο Γιώργος Φιλιππάκης δεν έχει καμία σχέση με την ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο FACEBOOK στην οποία αναφερόταν ότι συνελήφθη. Ο άγνωστος που διέδωσε αυτή την ψευδή πληροφορία, κατέβασε και την προηγούμενη ανάρτηση που αφορούσε στον Γιάννη Στουρνάρα. Ο Γιώργος Φιλιππάκης δεν υπάρχει περίπτωση να κατεβάσει την άποψή του, στην οποία και φυσικά εμμένει».

Τη σύλληψή του είχε ανακοινώσει ο ίδιος με ανάρτηση στα Διαδίκτυο, μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα.Τη σύλληψή του μετά την εισαγγελική παρέμβαση σχετικά με την ανάρτησή του για την υπόθεση της τρομοκρατικής επίθεσης στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο,ανακοίνωσε ο ίδιος ο Γιώργος Φιλιππάκης μέσω Facebook.


Ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος, απέστειλε στον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Νίκο Τόσκα και στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, την ανάρτηση του ειδικού γραμματέα της ΕΣΗΕΑ στο Facebook, όπως και άλλες απειλές που δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εναντίον του. Αναμένεται η ταυτοποίηση των επίμαχων λογαριασμών από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Γιώργου Φιλιππάκη
«Από τις 6 χτές το απόγευμα που ο Λουκάς Παπαδήμος τραυματίσθηκε από την αυτοσχέδια βόμβα μέσα στο αυτοκίνητό του έσπαγα το κεφάλι μου από που ερχόταν και που πήγαινε ο υπαλληλάκος αυτός της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας . Την απάντηση την έδωσε ποιός νομίζετε? Ο Αντωνάκης ο Σαμαράς. Με ποιό τρόπο? Ο Σαμαράς τηλεφώνησε στο άλλο ξεπουλημένο τομάρι τον Γιάννη Στουρνάρα γιατί κάτι προφανώς υποψιαζόταν . Και βέβαια ο Στουρνάρας του είπε την είδηση . Νωρίτερα Στουρνάρας και Παπαδήμος είχαν μυστική συνάντηση άγνωστο πού και φυσικά κανείς δεν γνωρίζει τί συζήτησαν αλλά και πού συναντήθηκαν.

Και οι δύο ξεπουλημένοι υπάλληλοι των Τραπεζών ντόπιων και ξένων είναι τόσο ανακατεμένοι στο ξεπούλημα της χώρας αλλά και του εθνικού πλούτου και κυρίως ευθύνονται για το κατάντημα και την εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού . Ο Παπαδήμος σήμερα είναι πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών ενός θεσμού που βρωμάει από απόσταση ενώ ο Στουρνάρας παίζει το ρόλο του Κεντρικού Τραπεζίτη για λογαριασμό Σόιμπλε και λοιπόν καθαρμάτων στην Ευρώπη . Για να είμαι ξεκάθαρος δεν θα με ενοχλούσε καθόλου άν έσκαγε και μια ακόμα βόμβα στα πόδια του Στουρνάρα».

ΕΛ.ΑΣ: Δεν συνελήφθη ο Γιώργος Φιλιππάκης


Σύμφωνα την επίσημη ενημέρωση της Ελληνικής Αστυνομίας, ο δημοσιογράφος Γιώργος Φιλιππάκης δεν έχει συλληφθεί. Συγκεκριμένα, σημείωναν ότι, αυτή τη στιγμή, «δεν υπάρχει δίωξη, δεν υπάρχει μήνυση, δεν υπάρχει σύλληψη»

thepressproject.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες