Πώς θα χάσετε βάρος χωρίς να κάνετε δίαιτα - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Μαΐου 22, 2017

Πώς θα χάσετε βάρος χωρίς να κάνετε δίαιτα


Τρώτε συγκεντρωμένοι και μην αποσπάτε την προσοχή σας βλέποντας τηλεόραση ή παίζοντας με το κινητό και δεν χάσετε. Ή μάλλον θα χάσετε. Βάρος! Φαίνεται μπερδεμένο αλλά δεν είναι, σύμφωνα με νέα αμερικανική έρευνα του Πολιτειακού Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας...

Επιστήμονες, με επικεφαλής την δρ Καρολάιν Νταν πειραματίστηκαν για διάστημα 15 εβδομάδων με 42 ανθρώπους που έτρωγαν συγκεντρωμένοι το φαγητό τους και χωρίς περιορισμούς καθώς και με ακόμα 38 εθελοντές που έτρωγαν ενώ υπήρχαν οι συνήθεις περισπάσεις.

Όπως ανακοίνωσαν οι επιστήμονες στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Παχυσαρκίας στο Πόρτο της Πορτογαλίας, διαπιστώθηκε ότι τα μέλη της πρώτης ομάδας έχασαν κατά μέσο όρο σχεδόν δύο κιλά στο διάστημα των 15 εβδομάδων και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να κάνουν την παραμικρή δίαιτα. Έπειτα από ένα εξάμηνο, τρεις στους τέσσερις συμμετέχοντες (75%) δεν είχαν ξαναβάλει τα κιλά που είχαν χάσει, ενώ μερικοί είχαν χάσει κι άλλα.

Τα αποτελέσματα της έρευνας οδηγούν, σύμφωνα με τους ειδικούς, στο συμπέρασμα πως απαραίτητη προϋπόθεση είναι να τρώει κανείς απολύτως συγκεντρωμένος και απολαμβάνοντας το φαγητό του, αν είναι δυνατό χωρίς να σκέπτεται κάτι άλλο, περίπου σαν να διαλογίζεται.

http://www.pontos-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες