Έκρηξη στο αυτοκίνητο του Λουκά Παπαδήμου - Τρεις τραυματίες - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Μαΐου 25, 2017

Έκρηξη στο αυτοκίνητο του Λουκά Παπαδήμου - Τρεις τραυματίες


Έκρηξη σημειώθηκε στο αυτοκίνητο που επέβαινε ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος,..

Από την έκρηξη τραυματίστηκαν ο πρώην πρωθυπουργός και ο οδηγός του αυτοκινήτου. Αμέσως σήμανε συναγερμός και οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Η ζωή τόσο του ιδίου του κ. Παπαδήμου, όσο και του οδηγού του δεν διατρέχουν κίνδυνο.

Ο πρώην πρωθυπουργός σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες φέρεται να έχει τραυματισθεί στα πόδια και στην κοιλιακή χώρα, ενώ αυτή την ώρα χειρουργείται.

Η έκρηξη σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Μάρνη και Πατησίων, όταν το αυτοκίνητο ήταν εν κινήσει.

Στο αυτοκίνητο μαζί με τον Λουκά Παπαδήμο, επέβαιναν και δύο ακόμα άτομα, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες ήταν υπάλληλοι της Τράπεζας της Ελλάδας. Μάλιστα, ένας από τους δύο άνδρες φέρεται να άνοιξε παγιδευμένο φάκελο, ενώ το αυτοκίνητο ήταν εν κινήσει. Εκτός από το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών, υπήρχε και συνοδευτικό όχημα. Ένας ακόμη αστυνομικός φέρεται τραυματισμένος, ο οποίος επέβαινε στο δεύτερο όχημα.






newsbomb.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες