ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΕΠΕΣΕ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ! (VIDEO) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Μαΐου 24, 2017

ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΕΠΕΣΕ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ! (VIDEO)




Η αυλαία του Πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας Κορινθίας,αγωνιστικής περιόδου 2016-2017, έκλεισε με βροχερό καιρό και βαριά ήττα για τον Αθλητικό Όμιλο Περαχώρας. Έχασε, με σκορ 5-0, από τη Δάφνη Εξαμιλίων, την Κυριακή, 21 Μαΐου 2017...  

Πρωταθλήτρια αναδείχτηκε η ομάδα του Αγίου Γεωργίου Κορίνθου με70 βαθμούς, τη δεύτερη θέση κατέλαβε η ομάδα του Α.Ο.Σπαθοβουνίου, με 57 βαθμούς, ισοβαθμίζοντας με τη Δάφνη Εξαμιλίων, η οποία κατετάγη στην τρίτη θέση.
Η Περαχώρα τερμάτισε στην έκτη θέση με 43 βαθμούς, έχοντας στο ενεργητικό της 12 νίκες, 7 ισοπαλίες και 9 ήττες, ενώ πέτυχε 49 γκολ και δέχτηκε 47.
Οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι είχαν ήδη εξασφαλίσει την άνοδό τους στην Α΄ Κατηγορία Κορινθίας, ήταν σαφώς καλύτεροι και προηγήθηκαν πολύ νωρίς, στο α΄ ημίχρονο, με σκορ 2-0, μετά από λάθη της άμυνας των γηπεδούχων και ακολούθησε, ένα ακόμη τέρμα, μέχρι τη λήξη του α΄ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν άλλα δύο τέρματα, ανεβάζοντας το τελικό σκορ σε 5-0.
Η Περαχώρα, βαθμολογικά αδιάφορη, με ελάχιστους φιλάθλους στο πλευρό της, δεν κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να διεκδικήσει την ισοπαλία ή την νίκη. Οπότε η νίκη της ομάδας των Εξαμιλίων θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, χωρίς κανέναν ενδοιασμό, απόλυτα δίκαιη.
Το παιχνίδι διεξήχθη σε αθλητικά πλαίσια. Ο Διαιτητής του αγώνα κ. Βασίλης Αστερής, καθώς και οι δύο βοηθοί του κ.κ. Χρήστος Βλαχοπάνος και Σπύρος Αντωνόπουλος ήταν άριστοι.


Από αριστερά: Ο β΄ Βοηθός Διαιτητή κ. Σπύρος Αντωνόπουλος, ο Διαιτητής κ. Βασίλης Αστερής, ο Παλαίμαχος Διαιτητής κ. Ηλίας Αστερής και ο α΄ Βοηθός Διαιτητή, πρόσφατα επανεκλεγείς Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Κορινθίας,
κ. Χρήστος Βλαχοπάνος

Τον αγώνα αυτόν στιγμάτισε και ένα ανθρώπινο γεγονός, που προκάλεσε διάφορα συναισθήματα. Ο διαιτητής του αγώνα κ. Βασίλης Αστερής σφύριξε ποδοσφαιρικό αγώνα για τελευταία φορά, αφού αποφάσισε να σταματήσει την καριέρα του, ως διαιτητής, μετά από 17 ολόκληρα χρόνια.
Σημειώνεται ότι ο κ. Βασίλης Αστερής, ξεκίνησε, ως βοηθός διαιτητής, από το ΄΄Θώδειο΄΄ Δημοτικό Στάδιο Λουτρακίου, σε αγώνα Παίδων, με διαιτητή τον πατέρα του κ. Ηλία Αστερή.


Ο κ. Βασίλης Αστερής με τον Πατέρα του, Αστυνόμο Α' Ηλία Αστερή

Να υπενθυμίσουμε ταυτόχρονα ότι ο κ. Βασίλης Αστερής είναι γιος του πρώην Διαιτητή Ποδοσφαίρου και Αξιωματικού της Ελληνικής Αστυνομίας, κ. Ηλία Αστερή, ο οποίος υπηρετεί, με το βαθμό του Αστυνόμου Α΄, ως Υποδιοικητής, στο Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου.
Ο κ. Ηλίας Αστερής ήταν εμφανώς συγκινημένος και δάκρυσε όταν ο γιος του παρέδωσε τη σφυρίχτρα, στο β΄ βοηθό επόπτη κ. Σπύρο Αντωνόπουλο, στο 60ο λεπτό, για να διαιτητεύσει το υπόλοιπο του αγώνα.



Α.Ο.ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ: Π. ΤΖΙΟΥΜΠΑΣ, Θ. ΤΣΩΚΟΣ, Δ. ΛΙΝΤΑΣ, Ι. ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ, Δ. ΔΟΣΧΟΡΗΣ, Α. ΤΖΟΝΑΝΑΚΟΣ, Σ. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ, Χ. ΚΥΡΙΑΖΗΣ, Γ. ΣΙΑΜΑΣ, Π. ΚΟΝΤΗΣ, Β. ΦΟΡΤΗΣ, Ε. QENTRO.


Από αριστερά: Ο Παρατηρητής του Αγώνα κ. Ν. Μαργέτης, ο Πρόεδρος του Α.Ο.Περαχώρας κ. Δημήτρης Βασιλείου και ο Διασώστης κ. Κ.Θωμάς

ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ: Ε. ΖΗΜΟΣ, Γ. ΤΣΟΥΛΟΥΦΑΣ, Μ. ΜΠΕΤΣΟΣ, Δ. ΓΑΝΟΥΤΖΗΣ, Π. ΣΙΟΥΤΗΣ, Χ. ΚΑΠΠΟΣ, Ι. ΜΠΙΤΖΙΟΣ, Μ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΥ, J. BUZA, Π. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ, Γ. ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ, Μ. ΣΟΥΚΟΥΛΗΣ, Γ. ΜΑΥΡΕΛΗΣ, Θ. ΔΟΥΡΟΣ, Δ. ΚΟΚΟΛΕΣΗΣ, J. LLESHI.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες