Βρέθηκε διαστημόπλοιο 150 εκ.χρόνων το 1968 και το έκρυψαν!!!! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Ιουνίου 14, 2017

Βρέθηκε διαστημόπλοιο 150 εκ.χρόνων το 1968 και το έκρυψαν!!!!


Η είδηση κυκλοφόρησε.. μια μυστική έρευνα της κυβέρνησης των ΗΠΑ γύρω από κάποιο εξωγήινο σκάφος που είχε μια μοναδική ανωμαλία και συνετρίβη περίπου 150 εκατομμύρια χρόνια πριν, στην εποχή των δεινοσαύρων, διέρρευσε πρώτη φορά από το serpo.org,....

από πληροφορίες που πήρε από τωρινούς και πρώην αξιωματούχους των ΗΠΑ της Υπηρεσίας Αμυντικών Πληροφοριών (Defence Information Agency).

Ο υπεύθυνος για την παροχή πληροφοριών, Victor Martinez, είναι και ο συντονιστής της υπηρεσίας πληροφοριών του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της σελίδας που περιλαμβάνει θέματα που σχετίζονται με ανώμαλα φαινόμενα και φέρεται να έχει εργαστεί για αρκετές κυβερνητικές υπηρεσίες των ΗΠΑ.

Ο Martinez έγραψε ότι αυτές οι πηγές της DIA τον είχαν πλησιάσει για να του αποκαλύψουν πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα SERPO, κωδικό όνομα αργότερα για ένα μυστικό πρόγραμμα ανταλλαγής στη δεκαετία του 1960, ’70 και ’80 μεταξύ μιας μικρής ομάδας του αμερικανικού στρατιωτικού προσωπικού και εξωγήινων επισκεπτών που είχαν επαφή με την κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Άλλες πληροφορίες, σύμφωνα με αναφορές που παρέχονται από τις πηγές αυτές, σημείωσαν ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ διατηρεί αρχεία που συλλέγονται από κοινού από Αμερικανούς αξιωματούχους και μια φυλή εξωγήινων, που αναφέρουν επισκέψεις στη Γη σε αρχαίους χρόνους.
Η πιο πρόσφατη έκθεση πληροφοριών από τις ανώνυμες πηγές μέσω του Martinez ισχυρίζεται ότι μια άκρως απόρρητη, ευαίσθητη επιχείρηση με εκτεταμένες συνέπειες στην εθνική ασφάλεια έλαβε

χώρα το 1968.

Εξωγήινες επισκέψεις κατά την εποχή των δεινοσαύρων

Μια αρχαιολογική ομάδα ανακάλυψε ένα μεγάλο μεταλλικό αντικείμενο σε μια απομακρυσμένη περιοχή της νότιας Ελλάδας, σε σπήλαιο στην περιοχή Tσούτσουρο της Κρήτης. Το 1958 σύμφωνα με ανώνυμες πηγές Martinez.
Οι πηγές φέρονται να είπαν επίσης στον Martinez ότι το αντικείμενο πιστεύεται ότι ήταν ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο που είχε συντριβεί περίπου 200 εκατομμύρια χρόνια πριν, σύμφωνα με την αρχαιολογική ομάδα. Η τοποθεσία στη συνέχεια εξετάστηκε από μια ομάδα διάσωσης της USAF (Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ), η οποία στη συνέχεια τοποθέτησε την ηλικία του εξωγήινου σκάφους περίπου 150 εκατομμύρια χρόνια πριν.
Όσο φανταστικό και αν ακούγεται αυτό, δεν είναι ασυμβίβαστο με άλλες εικασίες ότι αν οι εξωγήινοι επισκέπτες έρχονται στη Γη τις τελευταίες δεκαετίες, είναι δυνατόν να μας επισκέπτονταν τόσο κατά τους προηγούμενους αιώνες όσο και στο πολύ μακρινό παρελθόν.
Ο Martinez αναφέρει ότι οι επιστήμονες χρησιμοποίησαν την απόλυτη μέθοδο χρονολόγησης με ραδιενεργά ισότοπα.

Τα ιζηματογενή πετρώματα και το γεγονός ότι το αντικείμενο ήταν ενσωματωμένο στο βράχο, χρησιμοποιήθηκαν για να υπολογίσουν την ηλικία του εξωγήινου σκάφους. Το ίδιο το εξωγήινο σκάφος ήταν 14 μέτρα σε διάμετρο και μεταφέρθηκε στις ΗΠΑ. Το εξωγήινο σκάφος περιείχε δύο σώματα εξωγήινων σε προχωρημένη αποσύνθεση και σώματα ζώων, τα οποία προφανώς είχαν απαχθεί από αυτά τα εξωγήινα όντα. Τα ζώα επί του εξωγήινου σκάφους ήταν μικροί δεινόσαυροι.

Ανάλυση του σκάφους
Ο Martinez δηλώνει, επίσης, ότι το σκάφος παρέμεινε κρυμένο σε μυστική τοποθεσία αποθηκευμένο και ερευνήθηκε εντατικά για χρόνια. Η ερευνητική ομάδα απέκλεισε ότι το σκάφος προερχόταν από τον Έμπεν.

“Eben” είναι ένα όνομα που φέρεται να δόθηκε σε έναν εξωγήινο πολιτισμό που επισκέπτεται τη Γη από το σύστημα

«Zeta Reticul». Είναι το πιο γνωστό είδος που συνδέεται συχνά με το Άστρο Ζήτα Ρετικουλι και ήταν και η προέλευση του σκάφους της συντριβής στο Roswell. Αναφέρεται ότι είναι τα όντα, με τα οποία οι ΗΠΑ μοιράζονται το πρόγραμμα ανταλλαγής. “Οι Γκρίζοι”. Τα ξένα σώματα ήταν πάρα πολύ αποσυντιθεμένα για να εξεταστούν διεξοδικά. Ήταν περίπου 5 μέτρα ύψος και είχαν πολύ μεγάλα, βολβώδη κεφάλια.
Τα εξαρτήματα από το σκάφος ήταν ενδιαφέροντα, επειδή ήταν από μικρό κρύσταλλο όπως συσκευές, δεμένους μαζί με ένα σύρμα καλώδιο πολύ λεπτής μορφής, σχεδόν αόρατο.

Το εξωγήινο σύστημα πρόωσης περιείχε μια μεγάλη αίθουσα με αυτό που ονομάζουμε «βράχους» (μορφή ενέργειας) στο θάλαμο. Μεγάλοι αεραγωγοί τοποθετημένοι γύρω από το θάλαμο εξαερώνουν κάποιο είδος ενέργειας, ακτινοβολίας ή κάποιας μορφής τεράστιας ενέργειας που παράγεται μέσω των αεραγωγών και του θαλάμου πρόωσης που επιτρέπει τα διαστρικά διαστημικά ταξίδια.

Η εξέταση των βράχων βρήκε ψευδάργυρο και αρκετά άγνωστα υλικά και κράματα που δεν μπορούμε ακόμη να εντοπίσουμε ως σήμερα. Οι «βράχοι», προφανώς, έχασαν όλη την ενέργειά τους με την πάροδο των ετών. Δεν ήταν ραδιενεργοί ούτε περιείχαν ειδικές ιδιότητες.
Δεν έγινε κατορθωτό να εντοπιστεί το ίδιο το σύστημα ενέργειάς του και ως εκ τούτου δεν μπορούσε να λειτουργήσει ο εξοπλισμός που υπάρχει μέσα στο σκάφος. Ωστόσο, καταφέραν να βρούν τον «αστρικό χάρτη». Ο χάρτης δημιουργήθηκε εκτός Γης στην πατρίδα των εξωγήινων, ο οποίος μέχρι σήμερα δεν αποκωδιοκοποιήθηκε.

Η εκπληκτική εξωγήινη τεχνολογία σε αυτό το σκάφος έχει ομοίως αφήσει άναυδους τους επιστήμονες.

Οι κάτοικοι του Eben ήταν ίσως ακόμα στις «γαλαξιακές πάνες» τους, όταν αυτά τα εξωγήινα όντα ήδη επισκέπτονταν άλλους κόσμους, 150-200 εκατομμύρια χρόνια πριν και δεν υπήρχε καν ο Homo sapiens! Είναι να απορεί κανείς και να εικάζει, ένας πολιτισμός που είχε ήδη επιτύχει το διαστρικό διαστημικό ταξίδι πως θα είναι σήμερα τεχνολογικά 150-200 εκατομμύρια χρόνια μετά.

xorisorianews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες