Η μάσκα ομορφιάς που θα σε αναζωογονήσει τις ημέρες του καύσωνα - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Ιουνίου 24, 2017

Η μάσκα ομορφιάς που θα σε αναζωογονήσει τις ημέρες του καύσωνα


Μέσα στο καλοκαίρι εκτός από τα ξαφνικά μπουρίνια έχουμε, κυρίως, τα κύματα του καύσωνα. Οι θερμοκρασίες χτυπούν σαραντάρια και εμείς νιώθουμε ότι θέλουμε να είμαστε κλεισμένες στο σπίτι με το κλιματιστικό....

Αντί γι’ αυτό σας προτείνουμε να κάνετε την πιο ωραία μάσκα ομορφιάς που θα σας χαρίσει αναζωογόνηση και θα περάσει αμέσως το κάψιμο από τις υψηλές θερμοκρασίες που σας βασανίζει.

Υλικά

* 2/3 κούπας πουρέ παπάγιας

* 1 κονσέρβα οργανική κολοκύθα

* 1 αυγό

Εκτέλεση


Βάλτε στο μίξερ τα παραπάνω υλικά και στη συνέχεια απλώστε το μείγμα στο πρόσωπό σας. Αφήστε τη μάσκα να δράσει για περίπου 15 λεπτά. Δε θα πιστεύετε πόσο δροσερή θα νιώσετε μόλις την ξεβγάλετε.

enikos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες