ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Με Μεγάλη Συμμετοχή η Εκδήλωση για την Κατάργηση Συντάξεων Χηρείας με ομιλητή τον Γ. Ρωμανιά - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Ιουνίου 23, 2017

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Με Μεγάλη Συμμετοχή η Εκδήλωση για την Κατάργηση Συντάξεων Χηρείας με ομιλητή τον Γ. Ρωμανιά


Ο Σύλλογος ΑΞ.Ι.Α (ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ – ΙΣΟΤΗΤΑ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ)  διοργάνωσε το απόγευμα της Τετάρτης στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου εκδήλωση με θέμα την Κατάργηση Συντάξεων Χηρείας
και με κεντρικό ομιλιτή τον κ. Γιώργο Ρωμανιά....

Την εκδήλωση προγραμμάτισε και συντόνισε ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κορινθίων κ. Βασίλης Πανταζής. 

Ο κ. Γιώργος Ρωμανιάς παρουσίασε σε ένα πολυπληθές ακροατήριο τις θέσεις του και τις προτάσεις του για το ασφαλιστικό σύστημα.

Ακολούθησε συζήτηση με ανταλλαγή απόψεων και συζήτηση για τις παθογένειες του συστήματος.
Στο πάνελ ήταν και ο νεαρός Κορίνθιος δικηγόρος Μαρίνος Κονδύλης ο οποίος έκανε μια σημαντική νομική ανάλυση επάνω στο πρόβλημα.

Παρόντες ο πρώην υπουργός Νίκος Ταγαράς,
η πρώην βουλευτής Κατερίνα Φαρμάκη,
ο Γρηγόρης Καρπούζης,
η Μαρία Παπακωνσταντίνου, Ιατρός - Βιοπαθολόγος μέλος του Τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας και Αντιπρόεδρος Δ.Σ. του MEDYSIN και ο ιατρός Τάσος Γκιολής και εκπρόσωποι των κομμάτων.

Επιστολή έστειλε ο βουλευτής Χρίστος Δήμας ενώ αισθητή ήταν οι απουσία εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ αν και είχαν προσκληθεί όπως είπε ο Βασίλης Πανταζής.




 





korinthosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες