Ο Όμιλος Αυτοδυτών Λουτρακίου καθάρισε τον Βυθό στη Μαρίνα Αμφιθέας (Pics) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Ιουνίου 13, 2017

Ο Όμιλος Αυτοδυτών Λουτρακίου καθάρισε τον Βυθό στη Μαρίνα Αμφιθέας (Pics)


Ο Όμιλος Αυτοδυτών Λουτρακίου Loutraki Dive Club την Κυριακή 11 Ιουνίου στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος και σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Αμφιθέας (Ν.Ο.ΑΜ) και την Οικολογική συνεργασία Παλαιού Φαλήρου (ECO+)...

πραγματοποίησαν καθαρισμό βυθού στην μαρίνα μπροστά από τις εγκαταστάσεις του ναυτικού ομίλου Αμφιθέας αλλά και του περιβάλλοντος χώρου !

Στην δράση συμμετείχαν
ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κ. Διονύσης Χατζηδάκηςπολλοί μικροί ιστιοπλόοι και τα μέλη την συλλόγων !

Τα μέλη του Ομίλου δήλωσαν:
Από τον βυθό ανελκύσαμε τα συνηθισμένα όπως λάστιχα , ποτήρια , μπουκάλια πλαστικά και γυάλινα , μία πολυθρόνα ένα παπούτσι , δύο μπαταρίες σκάφους που κάποιος ‘’ Λάτρης ‘’της θάλασσας θεώρησε καλό να τις ανακυκλώσει στο βυθό της μαρίνας .

Συνολικά 264 κιλά !
Ήταν μία πολλή δύσκολη κατάδυση με καθόλου ορατότητα .
Από τον περιβάλλοντα χώρο μαζεύτηκαν πολλές σακούλες με απορρίμματα διαφόρων ειδών !

Ευχαριστούμε τον κ. Καλλιαμπέτσο Γεώργιο και τους 2 συλλόγους για την πρόσκληση , την άψογη συνεργασία και φιλοξενία , τους μικρούς ιστιοπλόους και όλους τους συμμετέχοντες !

Δείτε εικόνες..






 
































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες