Νεκρός εντοπίστηκε 33χρονος κολυμβητής στο Ξυλόκαστρο - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Ιουλίου 19, 2017

Νεκρός εντοπίστηκε 33χρονος κολυμβητής στο Ξυλόκαστρο

Νεκρός εντοπίστηκε 33χρονος κολυμβητής στο Ξυλόκαστρο

Νεκρός εντοπίστηκε ο 33χρονος κολυμβητής που αγνοούταν από το απόγευμα της Κυριακής στην περιοχή Καμάρι Ξυλοκάστρου....

Ο άτυχος κολυμβητής είχε πάει για μπάνιο, αλλά στην πορεία έχασε τον προσανατολισμό του, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει να δώσει σημεία ζωής. 

Οι συγγενείς του κινητοποιήθηκαν άμεσα, προκειμένου να τον αναζητήσουν, ενώ για το περιστατικό ενημερώθηκε το Δ’ Λιμενικό Τμήμα Κιάτου του Λιμεναρχείου Κορίνθου και υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης και τέθηκε σε εφαρμογή το τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης.

Πραγματοποιήθηκαν έρευνες δια θαλάσσης από τρία περιπολικά σκάφη του Λιμενικού, από ιδιωτικά σκάφη και ιδιώτες δύτες, από ξηράς από περιπολικό όχημα του Λιμενικού, ενώ απογειώθηκε και ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού. 

Τελικά, σήμερα ο 33χρονος εντοπίστηκε νεκρός, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες