Beach Volley: Μακρυγιάννης, Γεωργιόπουλος και Πατρών, Σπυροπούλου Χρυσό στο Κ-19 - ΦΩΤΟ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Ιουλίου 10, 2017

Beach Volley: Μακρυγιάννης, Γεωργιόπουλος και Πατρών, Σπυροπούλου Χρυσό στο Κ-19 - ΦΩΤΟ


Με επιτυχία διεξήχθη το Τουρνουά Beach volley Region Κ-19 της ΕΣΠΕΠ, στα γήπεδα ΣΦΥΡΗ-ΚΑΡΑΝΤΑΣΙΟΥ στο Ξυλόκαστρο το Σαββατοκύριακο 8 & 9 Ιουλίου, με τη συμμετοχή 7 ομάδων αγοριών και 16 ομάδων κοριτσιών.....

Με σύμμαχο τον καιρό, οι αθλητές & αθλήτριες πραγματοποίησαν όμορφα και δυνατά παιχνίδια, στους 42 αγώνες που πραγματοποιήθηκαν.

Στην κατηγορία Κ-19 αγοριών, νικητές ανεδείχθησαν οι ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ, το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν οι ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ-ΒΛΑΣΣΗΣ, το χάλκινο οι ΦΕΡΤΑΚΗΣ-ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ και την τέταρτη θέση οι ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Η-Π/ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Δ.


unnamed_7.jpg
Για την κατηγορία Κ-19 κοριτσιών, το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι ΠΑΤΡΩΝΗ-ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, το ασημένιο οι ΚΑΡΑΒΟΛΑ-ΚΟΝΤΡΑΦΟΥΡΗ, το χάλκινο οι ΣΑΡΡΟΥ-ΚΡΑΒΑΡΙΤΗ και την τέταρτη θέση οι ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΑΠΑΛΕΞΑΤΟΥ.

unnamed_6.jpg
Το συγκεκριμένο τουρνουά αποτέλεσε μέρος του Πανελληνίου πρωταθλήματος Beach volley της ΕΟΠΕ, που θα πραγματοποιηθεί στη Χίο στις 22-23 Ιουλίου και θα εκπροσωπήσουν την Ένωσή μας.

Στο Διήμερο τουρνουά παραβρέθηκαν και παρακολούθησαν τους Αγώνες, ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης κ. ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. ΝΙΑΡΡΟΣ ΗΛΙΑΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ, ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΠ κ. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Θ., ο Γενικός Γραμματέας της ΕΣΠΕΠ κ. ΜΑΚΡΗΣ Μ., ο πρόεδρος του ΣΥ.Δ.ΠΕ.ΠΕΛ/ΣΟΥ κ. ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ ΠΑΝ., δεκάδες γονείς και φίλοι.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΕΠ ευχαριστεί τον Δήμο ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ, το Διοικητικό Συμβούλιο του αθλητικού σωματείου Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ, και όλους όσους βοήθησαν στη διεξαγωγή του τουρνουά. Ιδιαίτερα δε, την Καθηγήτρια Φ/Α ΚΑΠΟΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, τους Εθελοντές, τους Διαιτητές, τους Αθλητές και τις Αθλήτριες που συνέβαλαν στην ομαλή και πετυχημένη διεξαγωγή του.


Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΚ ΣΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες