Λουτράκι: Συνεδριάζει η Τοπική Κοινότητα Πισίων - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Ιουλίου 25, 2017

Λουτράκι: Συνεδριάζει η Τοπική Κοινότητα Πισίων


ΘΈΜΑ : ΄΄Πρόσκληση σε συνεδρίαση Συμβουλίου Τοπικής Κοινότητας Πισίων΄΄. Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στο Γραφείο της Τοπικής Κοινότητας Πισίων, την 27η Ιουλίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:00, σε συνεδρίαση, για ενημέρωση και λήψη αποφάσεων, για τα παρακάτω θέματα....

  1. ΄΄ Περί συντήρησης - επισκευής κιγκλιδωμάτων επί της περίφραξης του Δημοτικού Καταστήματος της Τοπικής Κοινότητας Πισίων, στα Πίσια ΄΄.
  2. ΄΄ Περί τοποθέτησης πέντε (5) φωτιστικών σωμάτων, σε κολόνες της ΔΕΗ, στην οδό Δυόκαστρου και ενός (1) σε κολόνα της ΔΕΗ, επί της Ε.Ο. Σχίνου - Αλεποχωρίου, απέναντι του καταστήματος κας. Παπαδόπουλου Χρυσάνθης, στον οικισμό Σχίνο ΄΄.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΙΩΑΝΝΗΣ Μ. ΓΚΙΚΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες