Παφίλης: Θετικό μόνο για τους λίγους το κλείσιμο της β’ αξιολόγησης - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Ιουλίου 17, 2017

Παφίλης: Θετικό μόνο για τους λίγους το κλείσιμο της β’ αξιολόγησης


Για θετική εξέλιξη μόνο για τους λίγους και «μηδέν εις το πηλίκον» κάνει λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης αναφερόμενος στο κλείσιμο της β' αξιολόγησης και στην εκταμίευση της δόσης....

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Free Sunday ο κ Παφίλης αναφέρει: «Αποτελεί θετική εξέλιξη μόνο για τους λίγους, τους καπιταλιστές, ενώ για τον λαό, οι περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, οι ανατροπές στα εργασιακά δικαιώματα και όλο το φάσμα των αντιλαϊκών μέτρων, συν όλα όσα έρχονται το 2018, ισχύουν στο ακέραιο. Άρα, μηδέν εις το πηλίκον».

Όπως λέει «η όποια διευθέτηση του χρέους θα συνδυαστεί πάλι με μέτρα και προαπαιτούμενα» και εκτιμά ότι «Το τέρμα στον κατήφορο και τη “βελτίωση της καθημερινότητας” μπορούν να το κατακτήσουν οι εργαζόμενοι σε ρήξη με αυτή την πολιτική».

Το μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ χαρακτηρίζει το καπιταλιστικό σύστημα «ξεπερασμένο» , την ανατροπή του «ιστορική αναγκαιότητα» και το σοσιαλισμό «αναγκαίο, επίκαιρο και ρεαλιστικό».

Αναφορικά με την αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ γύρω από τη δικαιοσύνη ο κ Παφίλης μιλάει για μια αντιπαράθεση αποπροσανατολιστική και βολική και για τους δύο.

http://www.ksipnistere.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες