Ραχήλ Μακρή: «Αντί συγγνώμης, μηνύουν τον Άγγλο τουρίστα που τόλμησε να αποκαλύψει το άρρωστο Σύστημα Υγείας» - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Ιουλίου 12, 2017

Ραχήλ Μακρή: «Αντί συγγνώμης, μηνύουν τον Άγγλο τουρίστα που τόλμησε να αποκαλύψει το άρρωστο Σύστημα Υγείας»


Η Συριζαία Διοικήτρια των Νοσοκομείων Ρόδου, σε συνέντευξη της κατά την ανάληψη των καθηκόντων της τον Απρίλιο του 2016 δήλωνε....

«το Νοσοκομείο μας είναι ένα ζωτικό κομμάτι του νησιού και για τον ντόπιο πληθυσμό, αλλά και για τους επισκέπτες και την εικόνα μας έξω. Εκείνο που δεν θα ήθελα να συμβεί στη δική μου θητεία είναι να παραβλέψω τα κακώς κείμενα – αν υπάρχουν -, δεν είμαι από τους ανθρώπους που χαρίζομαι σ’ αυτό» (http://www.stokokkino.gr/article/1000000000030025/Sto-Kokkino-oi-protes-diloseis-tis-neas-dioikitrias-sto-Nosokomeio-Rodou).
Δυστυχώς για εκείνη και αυτούς που την διόρισαν στην δική της θητεία εικόνες ντροπής και καταγγελίες τουρίστα, για τις τριτοκοσμικές συνθήκες που επικρατούν στο νοσοκομείο Ρόδου, κάνουν τον γύρο ξένων ΜΜΕ (http://www.dailymail.co.uk/news/article-4674366/British-grandfather-forced-lie-urine-FIVE-DAYS.html).
Η Συριζαία Διοικήτρια, όχι μόνο παραβλέπει τα κακώς κείμενα, αλλά και προσπαθεί να τα κρύψει κάτω από το χαλάκι, απειλώντας τον τουρίστα που τόλμησε να καταγγείλει αυτό που γνωρίζουμε όλοι μας πολύ καλά, με μήνυση.
Είναι φανερό, πως η Διοίκηση νομίζει ότι έχοντας στο πλευρό τους Ανώτατους Δικαστές και εισαγγελείς που τρέχουν τα μεσάνυχτα σε κελιά ισοβιτών μετά από εντολές Υπουργών της, θα τρομοκρατήσει, όποιον τολμά να αποκαλύπτει τα έργα και τις ημέρες ενός καθεστώτος.
Μόνο που ο Άγγλος τουρίστας αποκάλυψε αυτό που είναι γνωστό σε όλους τους Τρομοκρατημένους Έλληνες πολίτες.
Ότι το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Ελλάδας, βλάπτει σοβαρά την Υγεία, εκτός βέβαια αν είσαι Πρωθυπουργός ή αρχηγός κοινοβουλευτικού κόμματος και πηγαίνεις σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, αφού τα έξοδα είναι κερασμένα από τους φόρους των πολιτών τη στιγμή που οι πολίτες αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στα στοιχειώδη για την υγεία τους, από τη βαριά φορολογία που τους έχει επιβληθεί.
Ότι στην Ελλάδα του 2017, πολίτες πεθαίνουν πάνω σε καρότσες ή στους δρόμους περιμένοντας ασθενοφόρα και τουρίστες νοσηλεύονται μέσα στην βρώμα.
Μη φοβάστε δε θα σας ζητήσουμε να παραιτηθείτε κ. διοικήτρια του ΣΥΡΙΖΑ. Είστε τόσο χοντρόπετσοι και τόσο μεθυσμένοι από την εξουσία που είμαστε σίγουροι ότι κάτι τέτοιο δεν θα τα κάνατε ποτέ.

Σας διαβεβαιώνουμε όμως, ότι δε θα το «βουλώσουμε», ούτε θα «βγάλουμε το σκασμό».
Θα συνεχίσουμε να ξεσκεπάζουμε το προσωπείο σας και τα έργα και τις ημέρες της χούντας που επιβάλατε στον ελληνικό λαό και παλεύετε να νομιμοποιήσετε με την βοήθεια πρώην Αρεοπαγιτών, που ξεκάθαρα αποδεικνύουν ότι υπηρετούσαν και υπηρετούν αντί του Συντάγματος, πραξικοπηματίες που κατέλυσαν το Σύνταγμα και χωρίς λαϊκή νομιμοποίηση, διαφεντεύουν την χώρα.

Ραχήλ Μακρή
Πρώην Βουλευτής – Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

Μέτωπο Νίκης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες