Λύθηκε η συνεργασία ΣΚΑΪ - Μπογδάνου (βίντεο) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Ιουλίου 05, 2017

Λύθηκε η συνεργασία ΣΚΑΪ - Μπογδάνου (βίντεο)


Kατά τη σημερινή σύσκεψη της διοίκησης του ΣΚΑΪ, ελήφθη η απόφαση για λύση της συνεργασίας με τον Κ. Μπογδάνο....

Όπως ανακοίνωσε επίσημα ο τηλεοπτικός σταθμός, διακόπτει τη συνεργασία του με τον Κ. Μπογδάνο..



Η απόφαση έρχεται μία ημέρα μετά την χυδαιότητα Μπογδάνου στην εκπομπή της Τρίτης, όταν, κατά τη διάρκεια της εκπομπής του ο δημοσιγράφος, όπου αναφερόμενος στην επίθεση κατά του Λουκά Παπαδήμου, είπε: «Είναι ένα μήνα και μία βδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού κι ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν έχει πάει να του πει ένα γεια. Δηλαδή να του πει είστε καλά; Χρειάζεστε κάτι ή τέλος πάντων ως πρωθυπουργό σε πρωθυπουργό».

Ο ΣΚΑΪ αναγκάστηκε λίγο αργότερα να ζητήσει συγγνώμη:

«Ο ΣΚΑΪ ζητάει συγγνώμη για τις ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος στην σημερινή του εκπομπή άφησε απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του Έλληνα πρωθυπουργού.

Ο ΣΚΑΪ εγγυάται την ελεύθερη έκφραση σε όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στα μέσα ενημέρωσης του ομίλου υπό τον όρο να τηρούνται απαρέγκλιτα οι κανόνες δεοντολογίας και να μην γίνονται φορείς παραπληροφόρησης και ανοίκειων επιθέσεων».

Μετά την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος απάντησε με «αιχμές» στον σταθμο και μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook είπε πως δεν ανακαλεί τους "απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του Έλληνα πρωθυπουργού", όπως ο ΣΚΑΪ ανέφερε στην ανακοίνωσή του.

tromaktiko.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες