Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ C4i, ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΤΟΝ ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΗ SIEMENS - Θα μιλήσει ο Κάρολος Παπούλιας;; - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Ιουλίου 20, 2017

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ C4i, ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΤΟΝ ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΗ SIEMENS - Θα μιλήσει ο Κάρολος Παπούλιας;;


Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Το τελευταίο διάστημα διαβάζουμε σε πολλά πρωτοσέλιδα του Τύπου, στα μεγάλα ιστολόγια στο διαδίκτυο και ακούμε σε όλα τα δελτία ειδήσεων των μεγάλων Συστημικών καναλιών για τις νέες εξελίξεις γύρω από το μεγάλο σκάνδαλο του συστήματος ασφαλείας που προμηθεύτηκε η χώρα μας λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, το περιβόητο C4i....

Πολλοί υπουργοί νυν και πρώην, πολλοί δημοσιογράφοι μεγάλοι και μικροί λένε ο καθένας …το κοντό του και το …μακρύ του! Εμείς σήμερα, θα ξετυλίξουμε αυτό το “κουβάρι” αποκαλύπτοντας νέες πτυχές αυτού του σκανδάλου και φρεσκάροντας στο μυαλό μας τα βασικά σημεία της υπόθεσης...

C4i, όπως “μπάτε σκύλοι αλέστε κι αλεστικά μη δώσετε”…

Την Άνοιξη του έτους 2003, έγινε σύμβαση μεταξύ της σχετικά άγνωστης μέχρι τότε αμερικανικής εταιρίας SAIC (Science Applications International Corporation) ως κύριας εντολοδόχου – αναδόχου με το ελληνικό κράτος, κατόπιν προκήρυξης διεθνούς διαγωνισμού. Η αξία της σύμβασης ανερχόταν στο ποσό των 255 εκατ. ευρώ...!!! Η γνωστή γερμανική εταιρία Siemens, ήταν υπεργολάβος της SAIC που συνεργαζόταν με την Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων για την υποστήριξη του συστήματος C4i. Κατά τον κ. Μιχάλη Χριστοφοράκο (Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Siemens) συμφώνησαν το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ. δια του πρώην αντιπροέδρου του Κοινοβουλίου κ. Κώστα Γείτονα και του αποβιώσαντος βιαίως Γιάννη Βαρθολομαίου, αντιστοίχως ταμιών του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ., για διψήφιο νούμερο καταβολής μίζας εκατέρωθεν ισοπόσως, 10 εκατομ. Ευρώ (;;;) το κάθε Κόμμα! 

Είναι κάπως έτσι ή κάνουμε λάθος;;;

Λέγεται, πως για την εκτέλεση των πληρωμών χρησιμοποίησαν την εταιρία Fairways LTD, που όπως ακούγεται είναι του κ. Αλέξανδρου Λέτσα, του οποίου ο πατέρας (Φρίξος Λέτσας) διατέλεσε επί πολλά έτη Γενικός Οικονομικός Διευθυντής της Siemens στην Ελλάδα! Το γεγονός πάντως είναι, αν αυτά τα χρήματα μπήκαν στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ, όπως άλλωστε και αυτά του κ. Θόδωρου Τσουκάτου (“στρατηγού” του Σημίτη);;; Τον οποίο προσπάθησε το ΠΑΣΟΚ να τον σπιλώσει, ισχυριζόμενο πως τα υπεξαίρεσε. Όμως είναι απορίας άξιον, γιατί αφού ο Τσουκάτος ισχυρίζεται ότι να κατάθεσε στο κόμμα, εν τούτοις δεν έχει γίνει καμιά σχετική εγγραφή;; Και δυστυχώς οι πάντες αδιαφορούν, ακόμη και αρμόδιες φορολογικές αρχές που κωφεύουν. Από τη στιγμή που αυτό υποδηλώνει την ύπαρξη διπλών βιβλίων εσόδων! Ο αρμόδιος Εισαγγελέας τι πράττει;;
Τελικώς, δεν θα μάθουμε ποτέ, σε ποιων τις τσέπες πήγαν αυτά τα χρήματα;
Ένα επίσης σημαντικό στοιχείο για την αποκάλυψη της αλήθειας, είναι να μας πληροφορήσουν οι αρμόδιοι, ποιος πραγματικά αντιπροσωπεύει τη SAIC στην Ελλάδα, καθώς και ποια η σχέση του με την οικογένεια Παπανδρέου, γιατί αυτός είναι ο σημαντικός παράγων για την αποκάλυψη των ενόχων. Κι’ αυτό, διότι μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει η εν λόγω εταιρία.

Οι “δράστες” με ονοματεπώνυμα…

Αρχηγοί της “συμμορίας” του C4i ήταν οι: Κάρολος Παπούλιας, Κώστας Σημίτης και Γιώργος Παπανδρέου! Υπεύθυνοι υπουργοί οι: Γιάννος Παπαντωνίου (Εθνικής Άμυνας) και Μιχαήλ Χρυσοχοΐδης (Δημόσιας Τάξης)! Επιτροπή Εισηγητών: Ε. Μαλέσιος, Κ. Καρτάλης, Δ. Ευσταθιάδης, Ι. Σπανουδάκης, Ι. Τραυλός. Για τη SAIC ο Γιώργος Τρεπεκλής και για τη Siemens οι Μιχάλης Χριστοφοράκος και Διονύσης Δενδρινός! Μιλάμε για ένα Σύστημα Ασφαλείας, το οποίο παράγγειλε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και το οποίο ουδέποτε μέχρι σήμερα λειτούργησε! Αυτό το Σύστημα Ασφάλειας ανατέθηκε στις 19 Μαΐου 2003 από το ΠΑΣΟΚ με έναν περίεργο διαγωνισμό, στον παιδικό και αδελφικό φίλο του τότε ΥΠΕΞ και μετέπειτα Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, Γιώργου Τρεπεκλή, αντιπρόσωπο της αμερικανικής εταιρίας SAIC, ο οποίος εισέπραξε 6,5 εκατομμύρια ευρώ (;;;) ως προμήθεια από τη Siemens στην οποία ανάθεσε την υπεργολαβία του εν λόγω έργου (προσωπικός φίλος του Διονύση Δενδρινού και συνεχείς οι επισκέψεις του στα γραφεία της Siemens στο Μαρούσι)! Δηλαδή, με λίγα λόγια αυτό το Σύστημα Ασφαλείας C4i, ουδέποτε λειτούργησε και βέβαια το πλήρωσε ο ελληνικός λαός με 255 εκατομμύρια ευρώ! Οι πληροφορίες μας λένε επίσης, ότι για να επισπευτεί η καταβολή των εκατοντάδων εκατομμυρίων στον Τρεπεκλή και στη Siemens και προκειμένου να παραμείνει στα απόρρητα μυστικά του κράτους το όλο θέμα, o τότε Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, εξέδωσε πιστοποιητικό ότι πρόκειται περί παραγγελίας “πυρομαχικών” (καλύπτονται από το νόμο περί απορρήτων δαπανών), ούτως ώστε να είναι αδύνατος ο έλεγχος αυτής της απάτης. Αν αυτά αληθεύουν μήπως ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα πρέπει να κληθεί από τον κ. εισαγγελέα για να του εξηγήσει περί ποιου πολεμικού υλικού επρόκειτο;;

Ζητώντας και τα …ρέστα!

Και ήρθε η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής και χρεώνει αυτή τη σε βάρος των Ελλήνων απάτη, από τους εγκάθετους των Αμερικανών που κυβερνούν την Ελλάδα, στη … ΝΔ! Ο δε κ. Γιώργος Τρεπεκλής, μετά την ανάληψη της αρχής του ενός ανδρός που ισχύει στην Ελλάδα, με το θράσος που διακρίνει όλους τούς Αμερικανούς εγκάθετους επιβήτορες του ελληνικού λαού, με την αβάντα του φίλου του, αντί να βρίσκεται ήδη στις φυλακές εκτίοντας την εσχάτη των ποινών που προβλέπει ο νόμος 1608/1950 περί καταχραστών του Δημοσίου, κατέθεσε και αγωγή σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου διεκδικώντας και δεκάδες εκατομμύρια ευρώ αποζημίωση, για τη μη …τήρηση αυτής της απάτης σε βάρος του Δημοσίου! Κατά τα άλλα, ο “αδιάφθορος” Πρόεδρος της “Σοσιαλιστικής Διεθνούς” αλλά και η “ανεξάρτητη” ηγεσία της Δικαιοσύνης, αντί να τον ανακαλέσουν στην τάξη, ποιούν εν προκειμένω τη νήσσα! Ωστόσο, είναι απορίας άξιο επίσης, πως το ΠΑΣΟΚ έστειλε στον τότε πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη και στους υπουργούς Παπαντωνίου, Τσοχατζόπουλο και Σκανδαλίδη, στις 5/3/2003, non paper (;;;) δια του Μιχάλη Χριστοφοράκου και στις 8/3/2003 το ΚΥΣΕΑ ενέκρινε αυτή την σύμβαση, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος με τη χρήση του προαναφερομένου Προεδρικού Διατάγματος;;;

Ο Σίκατσεκ των “μαύρων” ταμείων της Siemens…

Σε αντίθεση με άλλους Γερμανούς ο Ράινχαρτ Σίκατσεκ (κατηγορούμενος στη δίκη της Siemens που είναι σε εξέλιξη στο Τριμελές Εφετείο κακουργημάτων) απέφυγε τα …κενά μνήμης άλλων συναδέλφων του. Ως γνωστόν ο κ. Σίκατσεκ ανέλαβε το 2002 τη διαχείριση των “μαύρων” ταμείων της Siemens! O οποίος άλλαξε τον τρόπο διαχείρισής τους καθώς οι Ελβετοί εισαγγελείς είχαν αποκαλύψει πληθώρα μιζών στη Siemens της Νιγηρίας, που όμως χρησιμοποιούνταν και στην Ελλάδα! Αποκάλυψε δε, ότι ο Μιχάλης Χριστοφοράκος πολύ συχνά επισκεπτόταν τους προϊσταμένους του στο Μόναχο και τους ζητούσε να εμβάζονται ποσά στην εταιρεία Placid Blue του Μονακό, καθώς και στις εταιρείες Martha Holdings και την Martha Overseas, τις οποίες διαχειριζόταν ο Πρόδρομος Μαυρίδης, κατηγορούμενος στη δίκη της Siemens – πρώην Γενικός Διευθυντής Τηλεπικοινωνιών της Siemens που αντικατέστησε τον Ηλία Γεωργίου (κατηγορούμενος) με την έλευση του Χριστοφοράκου στη Siemens! 

Αποκάλυψε επίσης, πως του είχε απαντηθεί ότι αυτά τα χρήματα προορίζονταν για πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα (κατάθεση στους Ανακριτές στις 7/12/2013)!
Όμως, ο κ. Σίκατσεκ είπε πολλά και στην γερμανική δικαιοσύνη για το σύστημα C4i!
Όπως, ότι χρειάσθηκε να πληρώσει 5 υπουργούς για να πάρει το διαγωνισμό η SAIC του “φίλου” του Γιώργου Παπανδρέου, Γιώργου Τρεπεκλή! 

Όπως επίσης είναι γεγονός, ότι οι Αμερικανοί κυρίως, αλλά και τα τσιράκια τους οι Άγγλοι απείλησαν ότι δεν θα στείλουν τους αθλητές τους, αν η Ελλάδα δεν προμηθευόταν το εν λόγω σύστημα. Έτσι, υπό αυτήν την απειλή εκδόθηκε, προφανώς, το παράνομο Προεδρικό Διάταγμα το οποίο χρησιμοποιείται για επείγουσες αγορές πολεμικού υλικού!

“Μπούκωναν” χρήμα τους πολιτικούς…

Έτσι, σύμφωνα με τις ομολογίες των υπευθύνων της αμαρτωλής αυτής γερμανικής εταιρίας (και στη Γερμανική Δικαιοσύνη), έχουν δοθεί προμήθειες σε Έλληνες υπουργούς και κρατικούς λειτουργούς κάμποσων δισεκατομμυρίων ευρώ και εξυπακούεται ότι, όλα αυτά τα χρήματα έχουν επενδυθεί στο εξωτερικό. Αυτός είναι ο λόγος που παρά την καλή διάθεση της Ελβετίας, της Γερμανίας κλπ. να πληροφορήσουν την ελληνική κυβέρνηση περί των σχετικών καταθέσεων, η Ελληνική Κυβέρνηση, η Βουλή αλλά και η Δικαιοσύνη, αρνούνται να συνεργασθούν (;;;).

Ψάχνουν δήθεν να βρούνε το βουλευτή για το ένα εκατομμύριο, που δεν περιλήφθηκε στο …”Πόθεν Έσχες” του, για να καλύψουν τα δισεκατομμύρια της ληστείας του ελληνικού λαού που έχουν καταθέσει ή επενδύσει οι ηγέτες μας στην αλλοδαπή. Δυστυχώς τα αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος της παραβίασης του Ν. 1608/1950 και που επιφέρουν την εσχάτη των ποινών παραγράφηκαν.

Όμως, ο αισχρός νόμος περί ευθύνης υπουργών που θέσπισε το ΠΑΣΟΚ, των Κ. Σημίτη, Γ. Παπανδρέου , Φ. Πετσάλνικου, κλπ. δεν καλύπτει και την Εσχάτη Προδοσία που διέπραξαν. Κι αυτό διότι, έγινε αποστέρηση πολλών δεκάδων δισεκατομμυρίων από το Δημόσιο, με την απάτη των Ολυμπιακών Αγώνων, οι οποίοι στοίχισαν 50 δισεκατομμύρια στον ελληνικό λαό! Και που αν θέλει η Δικαιοσύνη θα λάμψει ότι πολλά από αυτά τα τσέπωσαν υπουργοί του ΠΑΣΟΚ και άλλοι παρακοιμώμενοι πλουσίων προαστίων, όπως της Εκάλης, της Γλυφάδας, του Παπάγου, αλλά και του Κολωνακίου!

Την Παρασκευή: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ C4i


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες