Προσοχή, νέος ιός στο Facebook! Έχει «πλημμυρίσει» από μηνύματα- ιούς το Μessenger - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Ιουλίου 09, 2017

Προσοχή, νέος ιός στο Facebook! Έχει «πλημμυρίσει» από μηνύματα- ιούς το Μessenger


Ενας ιός σε μορφή μηνύματος στο messengerg του Facebook έχει αναστατώσει δεκάδες χιλιάδες χρήστες του facebook τις τελευταίες μέρες...

Ο ιός αυτός είναι ύπουλος γιατί εμφανίζεται ως μήνυμα στη σελίδα του κάθε χρήστη, το οποίο υποτίθεται ότι σας έχει στείλει φίλος σας και είναι ένα video σας στο Youtube, αφού στο εικονίδιο του, εμφανίζει τη φωτογραφία που έχετε στο προφίλ σας.

Ανυποψίαστοι χρήστες κλικάρουν πάνω στη φωτογραφία τους για να ανοίξουν το αρχείο και πέφτουν θύματα του ιού. Ειδικοί των social media αναφέρουν οτι με το συγκεκριμένο «κόλπο», συλλέγουν προσωπικά δεδομένα και «μαζεύουν» οτιδήποτε σχετικό με τους διαδικτυακούς σας φίλους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που χτυπάει τέτοιος ιός στο facebook. Γι’ αυτό και απαιτείται προσοχή από τέτοια μηνύματα που κρύβουν παγίδες.

Προσοχή, λοιπόν και μην ανοίγετε… περίεργα αρχεία με τη φωτογραφία σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες