Αυτές είναι οι Pet Friendly παραλίες της Κορινθίας και με το νόμο! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Ιουλίου 07, 2017

Αυτές είναι οι Pet Friendly παραλίες της Κορινθίας και με το νόμο!


Τα τελευταία χρόνια γίνεται μεγάλη συζήτηση για τις παραλίες που έχουν χαρακτηριστεί Pet Friendly. Παραλίες δηλαδή που μπορείτε να κολυμπήσετε και να χαρείτε το καλοκαίρι (και όχι μόνο) με τον σκύλο σας άφοβα και με τη σφραγίδα του νόμου....

Οι παραλίες που επιτρέπεται είναι:

Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

Καθορίζει παραλίες σε 4 περιοχές ευθύνης του Δήμου στον θαλάσσιο χώρο των οποίων θα επιτρέπεται το λούσιμο δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς, στις εξής ακτές:

Δημοτική Κοινότητα Λουτρακίου – Περαχώρας Εμπροσθεν αναχώματος Σχολής Μηχανικού, στο Λουτράκι (στίγμα μέσου παραλίας φ:37ο 57΄17.34΄΄ Β λ:22ο 57΄46.79΄΄ Α).

Δημοτική Κοινότητα Αγ. Θεοδώρων Παραλία Αγ. Θεοδώρας, θέση ‘’Φάρος’’ (στίγμα μέσου παραλίαςφ:37ο 54΄55.44΄΄ Β λ:23ο 05΄37.21΄΄Α)

Δημοτική Κοινότητα ΙσθμίαςΣτον Κάβο Ισθμίας στηθέση ‘’Μύτικας’’ (στίγμα μέσου παραλίαςφ:37ο 54΄11.79΄΄ Β λ:23ο 00΄44.47΄΄ Α)

Τοπική Κοινότητα Πισίων Στον Σχοίνο μεταξύ θέσης ‘’Αγ. Βλάσιος’’ και οικισμού ‘’Βαμβακιές’’ (στίγμα μέσου παραλίας φ:38ο 03΄16.96΄΄Β λ:23ο 04΄8.60΄΄ Α)

Δήμος Κορινθίων

Παραλία τέρμα Κολιάτσου στην Κόρινθο, και Β) παραλία της τοπικής κοινότητας Κ. Άσσου από την ευθεία εκβολής του ποταμού Ράχιανι με ανατολική φορά και σε έκταση διακοσίων (200) μέτρων από το σημείο εκκίνησης.

Δήμος Σικυωνίων


Το τμήμα παραλίας βόρεια της οδού Ολυμπιονικών (σούπερ μάρκετ LIDL) έως το χώρο του πρώην εργοστασίου NILONCA, στο Κιάτο

Το τμήμα παραλίας βόρεια του Δημοτικού Καταστήματος του Δήμου, από το λιμενοβραχίονα έως τις εκβολές του ποταμού Ελλισώνα, στο Κιάτο

Θέση «πικραγγουριά», το τμήμα παραλίας δυτικά της κοίτης του ποταμού Σελίανδρου και σε μήκος είκοσι (20) περίπου μέτρων, στη Τ.Κ. Διμηνιού.

Το τμήμα παραλίας ανατολικά της κοίτης του ποταμού Σελίανδρου και σε μήκος είκοσι (20) περίπου μέτρων, στη Τ.Κ.Κάτω Διμηνιού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες