Video: Ο Ant1 μας ενημερώνει ότι Έλληνες αναρχικοί κατέλαβαν τον Αμβούργο! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Ιουλίου 08, 2017

Video: Ο Ant1 μας ενημερώνει ότι Έλληνες αναρχικοί κατέλαβαν τον Αμβούργο!


Στο Αμβούργο αυτές τις μέρες έχει μαζευτεί όλος ο καπιταλιστικός συφερτός καθώς συνευρίσκονται οι ηγέτες των 20 πιο ισχυρά οικονομικών κρατών του κόσμου....

Αριστεροί, αναρχικοί από την Γερμανία και όλη την Ευρώπη δεν είχαν σκοπό να αφήσουν να περάσει έτσι το πανηγυράκι των G-20 και διαδηλώνουν στους δρόμους της Γερμανικής πόλης πράγμα που ενοχλεί το Γερμανικό Κράτος που μέσω της αστυνομίας προσπαθεί να τους διαλύσεις.....O Ant1 όμως, πρωταγωνιστής στην προπαγάνδα τιμά τον θάνατο του ιδρυτή του Μίνωα Κυριακού με ένα ακόμα αισχρό ρεπορτάζ εναντίον του αναρχικών!

Έτσι μετά τους "Ιπτάμενους Αναρχικούς" των Εξαρχείων που γελοιοποίησαν τον εν λόγω τηλεοπτικό σταθμό, σήμερα σε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΌ ρεπορτάζ μας ενημερώνει ότι η Πλατεία Εξαρχείων μετακόμισε στο Αμβούργο και το καίει!



Ο Ant1 μεταφέροντας την πραγματική είδηση ότι διαδηλωτές αναρχικοί από όλη την Ευρώπη βρίσκονται αυτές τις μέρες στο Αμβούργο, βάζει ένα εντελώς παραπλανητικό τίλο ότι τα "Εξάρχεια μετακόμισαν στο Αμβούργο" και μιλά για Έλληνες αναρχικούς που κάνουν μπάχαλα στο Αμβούργο!

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ!

Πηγή: anemosantistasis


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες