Δεν πτοήθηκε: Συγκέντρωσε 19.065 μόρια και πήγε στο Τμήμα Αισθητικής και Κοσμηματολογίας - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Αυγούστου 26, 2017

Δεν πτοήθηκε: Συγκέντρωσε 19.065 μόρια και πήγε στο Τμήμα Αισθητικής και Κοσμηματολογίας


Τραβούσαν τα μαλλιά τους συγγενείς και καθηγητές αλλά η μικρή έκανε αυτό που ήθελε...

Η μικρή Μαρία Χούσου, μαθήτρια στο 2ο ΕΠΑΛ Χανίων, συγκέντρωσε 19.065 μόρια.

Απτόητοι από νουθεσίες γονέων και καθηγητών, ακολούθησε μέχρι τέλους την απόφασή της και θα σπουδάσει στο τμήμα Αισθητικής και Κοσμηματολογίας στη Θεσσαλονίκη, αν και μπορούσε να περάσει σε όποια σχολή του 3ου πεδίου επιθυμούσε (πχ ιατρική Αθήνας, οδοντιατρική κ.α).

Μάλλον για την μικρή έχει περισσότερη αξία η επιθυμία, το ταλέντο και τα όνειρά της από την γνώμη των «ειδικών».

Επιτυχία στο νέο της στόχο λοιπόν!

alfavita.gr

Δείτε επίσης.. 

Alan Watts: «Τι θα θέλατε να κάνετε στη ζωή σας αν δεν υπήρχαν χρήματα;»

Τι σας κάνει πλούσιους; Ποια κατάσταση θα σας άρεσε; Ας υποθέσουμε ότι κάνω αυτή την ερώτηση σε μαθητές επαγγελματικού προσανατολισμού. Έρχονται και μου λένε «λοιπόν… εε τελειώνουμε το πανεπιστήμιο και δεν έχουμε ιδέα τι θέλουμε να κάνουμε». Οπότε πάντα κάνω την ερώτηση. Τι θα θέλατε να κάνετε αν δεν υπήρχαν χρήματα;...(Βίντεο)
  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες