ΚΟΡΙΝΘΙΑ: 2ο Rally Regularity ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ 2017 - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Αυγούστου 19, 2017

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: 2ο Rally Regularity ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ 2017


Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκίνητου Κορινθίας με την αρωγή της Scuderia Triskelion και την στήριξη του Δήμου Σικυωνίων διοργανώνει το 2ο Rally Regularity ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ 2017 την Κυριακή 10 Σεπτέμβρη 2017...

Ο αγώνας είναι ενταγμένος στο Πρωτάθλημα οδηγών & συνοδηγών Regularity Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων της ΟΜΑΕ και αποτελεί τον 3ο αγώνα του με συντελεστή βαθμολογίας 1 .

Την πετυχημένη συνταγή δεν την αλλάζεις έτσι και φέτος η πόλη του Κιάτου θα φιλοξενήσει το κέντρο του αγώνα και στις υπέροχες ορεινές διαδρομές του Δήμου Σικυωνίων θα γίνουν οι δοκιμασίες .

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, στο mail info@alak.gr ή στο Fax 2741072998 .

Για περισσότερος πληροφορίες: στην ιστοσελίδα της Α.Λ.Α. Κορινθίας, www.alak.gr, και στο τηλέφωνο 6947 814 171 Σωτηρόπουλος Γιώργος .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες