Παπάς Γυρίζει Τις Παραλίες Για Να Ευλογήσει Τους Λουόμενους - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Αυγούστου 07, 2017

Παπάς Γυρίζει Τις Παραλίες Για Να Ευλογήσει Τους Λουόμενους


Πήρε τη βάρκα, φόρτωσε ένα άγαλμα της Παναγίας και γυρίζει τις ιταλικές ακτές, καλώντας τους...
λουόμενους να προσευχηθούν....

Συνήθως, ο ιερέας Ντον Μάριο Καλογκιούρι, μεταφέρει το λόγο του Θεού στην παραλία του Σαν Φόκα στη νότια ακτή της Ιταλίας και ευλογεί τους πιστούς που βρίσκονται στις ξαπλώστρες.

Φέτος, το προχώρησε ένα βήμα παραπέρα. Φόρτωσε στη βάρκα ένα άγαλμα της Παναγίας και με τη βοήθεια ακόμη δύο ατόμων που το κρατάνε για να μην πέσει καλεί τους κολυμβητές με το μικρόφωνο να προσευχηθούν.

Πρόκειται για μια ετήσια τελετή που γίνεται στην συγκεκριμένη παραλία και παραδοσιακά έχει στόχο να προστατεύσει και να ευλογήσει τους τοπικούς ψαράδες για να έχουν καλές ψαριές.

Τα τελευταία χρόνια όμως η τελετή αυτή έχει επεκταθεί και στους λουόμενους...

http://mati-grnews.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες