ΕΚΤΑΚΤΟ: Ιδιοκτήτης ταβέρνας στον Βόλο πυροβόλησε εφοριακούς! - Η ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Αυγούστου 18, 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ιδιοκτήτης ταβέρνας στον Βόλο πυροβόλησε εφοριακούς! - Η ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ


Πυροβολισμοί εναντίον εφοριακών στον Βόλο σημειώθηκαν πριν από λίγο όπως ανέφερε η τηλεόραση του ΣΚΑΪ...

Με ανακοίνωση της υφυπουργού Οικονομικών, Κατερίνας Παπανάτσιου οι ελέγχοι συνεχίζονται κανονικά…

Παπανάτσιου: Οι φορολογικοί έλεγχοι θα συνεχιστούν κανονικά

Μετά το πρωτοφανές περιστατικό η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου διεμύνησε ότι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν κανονικά, με τους ίδιους, εντατικούς ρυθμούς σε όλες της περιοχές της Ελλάδας και στόχο την καταπολέμηση και πάταξη της φοροδιαφυγής.

«Οι φορολογικές αρχές και οι εργαζόμενοί τους θα συνεχίσουν το έργο τους, όσο και αν κάποιοι επιμένουν σε τακτικές και αντιλήψεις του παρελθόντος, συνεχίζοντας να θεωρούν τη φοροδιαφυγή κανονικότητα.

Τα αποτελέσματα των φορολογικών ελέγχων της καλοκαιρινής περιόδου θα είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους επιλέγουν να παρανομούν και σε όσους τους στηρίζουν και τους παροτρύνουν».
Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση

Αναφορικά με το νέο περιστατικό βίας και απειλών κατά εργαζομένων της Υπηρεσίας Ερευνών Διασφάλισης Εσόδων (ΥΕΔΕ) κατά τη διάρκεια ασκήσεως των καθηκόντων τους, χτες στην περιοχή του Βόλου, οι φορολογικοί έλεγχοι θα συνεχιστούν κανονικά, με τους ίδιους, εντατικούς ρυθμούς σε όλες της περιοχές της Ελλάδας και στόχο την καταπολέμηση και πάταξη της φοροδιαφυγής.

Οι φορολογικές αρχές και οι εργαζόμενοί τους θα συνεχίσουν το έργο τους, όσο και αν κάποιοι επιμένουν σε τακτικές και αντιλήψεις του παρελθόντος, συνεχίζοντας να θεωρούν τη φοροδιαφυγή κανονικότητα.

Τα αποτελέσματα των φορολογικών ελέγχων της καλοκαιρινής περιόδου θα είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους επιλέγουν να παρανομούν και σε όσους τους στηρίζουν και τους παροτρύνουν.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Επεισοδιακή κατάληξη είχε ο έλεγχος ταβέρνας στην Αγριά Βόλου την Πέμπτη καθώς ο ιδιοκτήτης της πυροβόλησε στον αέρα κατά των δύο εφοριακών.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, από την αρχή του ελέγχου υπήρχαν αντιδράσεις από την πλευρά του ιδιοκτήτη.

Παρόλα αυτά οι εφοριακοί, που αρχικά εμφανίστηκαν ως πελάτες, ολοκλήρωσαν τον έλεγχο και βεβαίωσαν παραβάσεις που οδήγησαν όχι μόνο σε 48ωρο λουκέτο της επιχείρησης.

Μια εκδοχή θέλει τον καταστηματάρχη να πυροβολεί στον αέρα τη στιγμή που αποχωρούσαν οι εφοριακοί ενώ κατά μια άλλη εκδοχή, από το thessaliatv.gr όταν έμαθε ότι οι υποτιθέμενοι πελάτες είναι οικονομικοί επιθεωρητές, πήρε ένα σπαθί και άρχισε να το χτυπάει πάνω στον πάγκο όπου βρίσκεται η ταμειακή ενώ φέρεται να τους εξύβρισε.

Οι επιθεωρητές υπό το φόβο επέκτασης του επεισοδίου και επειδή θεώρησαν την πράξη του επιχειρηματία ως απειλή, κάλεσαν την αστυνομία που προχώρησε στην προσαγωγή του επιχειρηματία.


pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες