Βουτσάς κατά Ρεπούση: Είναι μαλακ….ενη (βίντεο) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Αυγούστου 12, 2017

Βουτσάς κατά Ρεπούση: Είναι μαλακ….ενη (βίντεο)


Σε μια οργισμένη επίθεση με σκληρές εκφράσεις προχώρησε ο ηθοποιός Κώστας Βουτσάς κατά της Μαρίας Ρεπούση...

Με αφορμή την θεατρική παράσταση που ανεβάζει στην Οινόη, μίλησε για τους Πόντιους, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πρώην βουλευτή, Μαρία Ρεπούση, η οποία είχε χρησιμοποιήσει τη λέξη «συνωστισμός» στο βιβλίο της ΣΤ δημοτικού, αναφερόμενη στην σφαγή των Σμυρνιών από τους Τούρκους, στην καταστροφή του 1922.

Ο Κώστας Βουτσάς ξέσπασε κατά της κατά της πρώην βουλευτή και ιστορικού, λέγοντας χαρακτηριστικά:«Όλοι έχουμε ρίζες και προπαντός εσείς οι Πόντιοι. Ταλαιπωρία που τραβήξατε» ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Και δεν είναι συνωστισμός που είπε μια κυρία. Τι κυρία; Μια μα…μενη, συγγνώμη για το μια. Τι συνωστισμός μωρή; 350.000 σφαχτήκαν μεταξύ τους;»

Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες