Κίνημα Δεν Πληρώνω: Ψηφίστηκε στη Βουλή η τροπολογία των γερμανοτσολιάδων του Συριζα - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Αυγούστου 03, 2017

Κίνημα Δεν Πληρώνω: Ψηφίστηκε στη Βουλή η τροπολογία των γερμανοτσολιάδων του Συριζα

Φωτογραφία του χρήστη ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.

Ψηφίστηκε στη Βουλή η τροπολογία των γερμανοτσολιάδων του Συριζα, κατά την οποία το κύκλωμα της μειοψηφίας των συμβολαιογράφων που αποτελούν την μαφία των πλειστηριασμών (μαζί με τράπεζες-funds και λοιπά κοράκια)....

θα μπορούν να αγοράσουν το λογισμικό και τη δυνατότητα λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας των πλειστηριασμών, παρακάμπτοντας τα θεσμικά συμβολαιογραφικά όργανα (τα οποία είχαν τσινίσει και είχαν στην πλειονότητά τους αρνηθεί).


Ο πάροχος της πλατφόρμας είναι ο Γεώργιος Θεοδόσης ιδιοκτήτης της newsphone και ο εμπνευστής της ν-τροπολογίας ο Κοντονής (συντοπίτης του Θεοδόση).

Έτσι θα ολοκληρωθεί η προκλητική φωτογραφική απευθείας ανάθεση του πακέτου αυτού στον Γ.Θεοδόση, ο οποίος πέραν της εργολαβίας παίρνει στα χέρια του το εργαλείο εκείνο που έχει να κάνει με τη διαχείριση του real estate, της αγροτικής γης και της διατροφικής βιομηχανίας καθώς και της επιχειρηματικότητας.

Ο πόλεμος αρχίζει και επίσημα για όποιον δεν το έχει καταλάβει.
Ακούγεται ότι πλέον συζητιέται σοβαρά το ενδεχόμενο να ολοκληρωθούν εκατοντάδες χιλιάδες πλειστηριασμών μέσα στο επόμενο σύντομο χρονικό διάστημα.

ΕΔΩ και ΤΩΡΑ οι συμβολαιογράφοι είτε θεσμικά είτε συλλογικά είτε μεμονωμένα ΟΦΕΙΛΟΥΝ να διαχωρίσουν ΕΜΠΡΑΚΤΑ και ΕΝΕΡΓΑ τη θέση τους από το κύκλωμα των 60 περίπου "συναδέλφων" τους κορακιών αλλά και από τις εταιρείες που θα ιδρύσουν οι τελευταίοι για λογαριασμό των τραπεζών, των funds και των τοκογλύφων, οι οποίες θα διαχειρίζονται και θα διενεργούν τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Οι φτωχοποιημένοι οφειλέτες θα πρέπει πλέον με την ενεργή τους παρουσία να συνταχθούν με το Κίνημά μας, προκειμένου να σώσουν τη περιουσία τους.

Οι πολιτικές συλλογικότητες, τα σωματεία, τα εργατικά κέντρα, οι Δήμοι, οι τοπικοί εμπορικοί σύλλογοι, αγροτικοί συνεταιρισμοί και κάθε άλλη συλλογικά οργανωμένη μορφή της κοινωνίας θα πρέπει να τοποθετηθεί ΕΠΙΣΗΜΑ ενάντια στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και την δραματική εκποίηση της λαϊκής περιουσίας.

Ο νόμος της σιωπής πρέπει να σπάσει.
Ήρθε η ώρα των αποφάσεων.
Να επιλέξουμε στρατόπεδο, να μετρηθούμε και να πολεμήσουμε

*Από τον Leonidas Papadopoulos


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες