Εντυπωσιακές εικόνες από την ολική έκλειψη ηλίου -Εκατομμύρια κόσμος την απόλαυσε (βίντεο) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Αυγούστου 22, 2017

Εντυπωσιακές εικόνες από την ολική έκλειψη ηλίου -Εκατομμύρια κόσμος την απόλαυσε (βίντεο)


Εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν με δέος την ολική έκλειψη Ηλίου που ήταν ορατή κατά πλάτος της χώρας για πρώτη φορά μετά από έναν αιώνα, από τις όχθες του Ειρηνικού έως αυτές του Ατλαντικού....

Με τα μάτια τους στραμμένα στον ουρανό, οι Αμερικανοί, αλλά και πλήθος κόσμου που ταξίδεψε ως τις ΗΠΑ για αυτόν τον λόγο, παρακολούθησαν με δέος μέσω προστατευτικών γυαλιών, τηλεσκοπίων και φωτογραφικών μηχανών το φαινόμενο αυτό.

Το ορατό «μονοπάτι» της ολικής έκλειψης, πλάτους 113 χιλιομέτρων, άρχισε στον Ειρηνικό Ωκεανό, διέσχισε το κέντρο των ΗΠΑ από το Όρεγκον έως τη Νότια Καρολίνα και κατέληξε στον Ατλαντικό. Συνολικά πέρασε πάνω από 14 πολιτείες των ΗΠΑ.

Ξεκινώντας από την πολιτεία Όρεγκον, η Σελήνη κάλυψε τον Ήλιο, βυθίζοντας στο σκοτάδι τον κόσμο και μειώνοντας τη θερμοκρασία σε μια σειρά πόλεων κατά μήκος μια στενής λωρίδας έως τη Νότια Καρολίνα, για δύο λεπτά τη φορά.

Οι εικόνες από το Associated Press, συγκλονίζουν.
Φωτογραφίες: Associated Press





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες