Επιστολή πυροσβεστών στον Πρωθυπουργό γιατί τους κατέβασαν από πλοίο στην Κεφαλονιά - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Αυγούστου 19, 2017

Επιστολή πυροσβεστών στον Πρωθυπουργό γιατί τους κατέβασαν από πλοίο στην Κεφαλονιά


Επιστολή έστειλε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πενταετούς Υποχρέωσης και Συμβασιούχων Πυροσβεστών (ΠΟΠΥΣΥΠ), καταγγέλλοντας...

ότι κατέβασαν από το πλοίο στην Κεφαλονιά τους πυροσβέστες, οι οποίοι είχαν πάει ως ενίσχυση για να σβήσουν τις φωτιές στο νησί.

Σύμφωνα με την επιστολή της ΠΟΠΥΣΥΠ προς τον Πρωθυπουργό, μόλις οι πυροσβέστες πήγαν στο λιμάνι για να φύγουν, η εταιρεία που είχε δρομολόγιο εκείνη την ώρα, «με προκλητικό τρόπο τους κατέβασε, προσβάλλοντας τους, από το καράβι της, διότι δεν έχει σύμβαση με τους πυροσβέστες, όπως ισχυρίζεται».

Η ομοσπονδία ζητούσε από τον Πρωθυπουργό να παρέμβει ώστε να αποχωρήσουν οι συνάδελφοι τους «διότι η παραμονή τους εκεί επιβαρύνεται με χρήματα -φαγητό διαμονή κλπ. τα οποία όμως δεν τα έχουν και αδυνατούν».

Από το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος διευκρινίστηκε ότι οι πυροσβέστες πήγαν στο λιμάνι για να φύγουν με το πλοίο στις 12 το μεσημέρι, αλλά με τη συγκεκριμένη εταιρεία πράγματι δεν υπάρχει σύμβαση για δωρεάν μετακινήσεις οχημάτων και υπαλλήλων του Σώματος.

Σύμβαση, στη συγκεκριμένη γραμμή, έχει το Π.Σ. με άλλη εταιρεία, η οποία είχε δρομολόγιο στις 15.00 από Κεφαλονιά, με το οποίο έφυγαν τελικά οι πυροσβέστες.

Παρ' όλα αυτά πάντως κύκλοι της πυροσβεστικής δεν έκρυψαν τη δυσφορία τους για το περιστατικό.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες