Μέσα στην εβδομάδα ανακοινώνονται οι βάσεις - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Αυγούστου 20, 2017

Μέσα στην εβδομάδα ανακοινώνονται οι βάσεις

Μέσα στην εβδομάδα ανακοινώνονται οι βάσεις

Το αργότερο μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες, και πιθανόν αυτή την εβδομάδα, αναμένεται να ανακοινωθούν οι Βάσεις 2017, για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση...

Σύμφωνα με παράγοντες του υπ. Παιδείας, που επικαλείται η εφημερίδα «Δημοκρατία», η ανακοίνωση αναμένεται μέχρι τις 28 Αυγούστου.

Οι παράγοντες που αναμένεται να καθορίσουν τα φετινά αποτελέσματα είναι οι χαμηλές επιδόσεις σε μαθήματα όπως τα Μαθηματικά προσανατολισμού, για το 2ο και το 5ο επιστημονικό πεδίο, η μείωση του αριθμού των εισακτέων στις περιζήτητες σχολές, και – βεβαίως- οι προσωπικές επιλογές των υποψηφίων.

Άνοδος των βάσεων αναμένεται στο 1ο επιστημονικό πεδίο που η μέση επίδοση των υποψηφίων ήταν υψηλότερη κατά 411 μόρια. Μικρότερη άνοδος αναμένεται στα υψηλόβαθμα τμήματα και μεγαλύτερη στις σχολές που κινούνται πάνω από τα 16.000 μόρια.

πηγή newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες