VIDEO: Όταν ο Σερβετάς συναντά ...Κανάκι και Μέση στη Νάξο! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Αυγούστου 21, 2017

VIDEO: Όταν ο Σερβετάς συναντά ...Κανάκι και Μέση στη Νάξο!

Με τις καλύτερες εντυπώσεις ολοκλήρωσε τις διακοπές του στη Νάξο ο Γιάννης Σερβετάς ο οποίος κυριολεκτικά "αλώνισε" το νησί παρουσιάζοντας βιντεάκια με το δικό του μοναδικό τρόπο...

Δεν το περίμενε κι όμως στη Νάξο επισκέφτηκε την περιοχή "Κανάκι" συνώνυμη του φίλου και συμπαρουσιαστή του στο "Ράδιο Αρβύλα"!

"Ψάξτε ορθογράφο ή κάντε οικισμό Σερβαιτά στο φινάλε φινάλε" σημειώνει σε σχόλιο του στο βίντεο. Στη συνέχεια επισκέπτεται τη "Μέση" και αναζητά τον οικισμό "Ρωνάλντο".


Λίγο πριν αποχαιρετήσει το νησί κάνει μια βόλτα στο κάστρο της Νάξου το οποίο όπως λέει θα έπρεπε να το λένε "Σκάστρο"!
"Υπέροχο φαγητό, Υπέροχοι άνθρωποι, υπέροχες παραλίες, υπέροχη Νάξος" σχολιάζει στο τελευταίο του βίντεο για το νησί...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες