Διευκρινίσεις για την έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των αναπληρωτών εκπαιδευτικών - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 09, 2017

Διευκρινίσεις για την έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των αναπληρωτών εκπαιδευτικών

Σε διευκρινίσεις προχώρησαν την Παρασκευή τα υπουργεία Παιδείας και Ναυτιλίας σχετικά με την έκπτωση 50% που δικαιούνται από φέτος οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί Α' βάθμιας και Β' βάθμιας εκπαίδευσης στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για το νησί που έχουν διοριστεί.
Τα δυο υπουργεία με κοινή τους ανακοίνωση τονίζουν ότι η έκπτωση αφορά και στα αυτοκίνητα των μετακινούμενων.
Tο μέτρο ισχύει από τις 6 Σεπτεμβρίου, μέρα δημοσίευσης της υπουργικής απόφασης του υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου με θέμα «Προσλήψεις Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2017-2018».
«Με γνώμονα την πάγια θέση της κυβέρνησης για τη στήριξη των λειτουργών εκπαίδευσης αλλά παράλληλα και την ενίσχυση της νησιωτικότητας με σκοπό την απρόσκοπτη παροχή κοινωνικών αγαθών, όπως είναι η παιδεία, στους νησιώτες, ο υπουργός Παιδείας και ο αρμόδιος για θέματα νησιωτικότητας υφυπουργός Ναυτιλίας Νεκτάριος Σαντορινιός συνεργάστηκαν στενά και για πρώτη φορά εφαρμόζεται το παραπάνω μέτρο που πρόκειται να διευκολύνει περίπου 4.000 αναπληρωτές οι οποίοι θα αναλάβουν υπηρεσία στα νησιά» αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Ναυτιλίας.
Οι εταιρείες που ανταποκρίθηκαν στο σχετικό αίτημα είναι:
  • AEGEAN SPEED LINES
  • ANEK LINES
  • BLUE STAR FERRIES
  • FAST FERRIES
  • GOLDEN STAR FERRIES
  • HELLENIC SEAWAYS
  • MINOAN LINES
  • SEAJET
  • SUPERFASTFERRIES

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες