Ορθοπεδικός του ΚΑΤ ο γιατρός που συνελήφθη για «φακελάκι» - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 21, 2017

Ορθοπεδικός του ΚΑΤ ο γιατρός που συνελήφθη για «φακελάκι»

Για «φακελάκι» συνελήφθη χθες γιατρός ορθοπεδικής κλινικής του ΚΑΤ από την Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Προηγήθηκε καταγγελία, σύμφωνα με την οποία ο γιατρός απαίτησε το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ από ασθενή, προκειμένου να πραγματοποιήσει χειρουργική επέμβαση. Χθες, σε προκαθορισμένη συνάντηση στο νοσοκομείο ο ορθοπεδικός παρέλαβε, ως προκαταβολή, το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Άμεσα επενέβησαν οι αστυνομικοί και συνέλαβαν τον γιατρό, ενώ στο γραφείο του βρέθηκε φάκελος με το προσημειωμένο χρηματικό ποσό.

Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε ο διοικητής του ΚΑΤ, Νικόλαος Κοντοδημόπουλος: «Σας ενημερώνουμε ότι χθες Τετάρτη 20/09/2017, συνελήφθη ιατρός Ορθοπεδικός του Γενικού Νοσοκομείου Αττικής «ΚΑΤ» από αστυνομικούς του Σώματος Εσωτερικών Υποθέσεων με προσημειωμένα χαρτονομίσματα σε αυτόφωρη διαδικασία για παθητική δωροδοκία».

Σε βάρος του γιατρού σχηματίστηκε δικογραφία για δωροληψία. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.


Πηγή:greek-inews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες