Συριζαίοι δίνουν στο διαδίκτυο ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του πολίτη που του πήραν το μαγαζί στο Ρέθυμνο - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 04, 2017

Συριζαίοι δίνουν στο διαδίκτυο ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του πολίτη που του πήραν το μαγαζί στο Ρέθυμνο


Στην φωτογραφία αναδημοσίευση στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ ΑΧΑΙΑΣ, κυρίου Τραυλού ποσταρίσματος του επίσης Συριζαίου Κώστα Παπακώστα, ο οποίος μας δηλώνει ότι έχοντας πρόσβαση στον "Τειρεσία" είδε ότι ήταν "μαυρισμένος" στις τράπεζες ( ο μόνος είναι έτσι;; ) ο συμπολίτης στο Ρέθυμνο που του έκαναν κατάσχεση στο μαγαζί....

Ο κύριος ρουφιάνος μας λέει ότι αφού πληρώνει έχει πρόσβαση και δεν είναι παραβίαση προσωπικών δεδομένων.


Αλλά δεν είναι έτσι.....

Ο Γιώργος Μεγαλιός μας ενημερώνει:

Βγήκε στο σεργιάνι το χαφιεδότσουρμο, σείοντας εκκαθαριστικά του ΟΑΕΕ και στοιχεία του "Τειρεσία", για να πείσουν ότι ο επιχειρηματίας χρωστούσε και άρα καλώς του κατέσχεσαν το ακίνητο.

Λοιπόν, αφήνοντας προς το παρόν στην άκρη όλα τα άλλα ζητήματα που προκύπτουν, όντως υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης στον Τειρεσία με συνδρομή - το σύστημα ΤΣΕΚ (Τειρεσίας Σύστημα Ελέγχου Κινδύνων).

Μόνο που ρητά στους όρους χρήσης αναφέρεται ότι ο Τειρεσίας λειτουργεί "με σκοπό την προστασία της πίστης και την εξυγίανση των οικονομικών συναλλαγών, αλλά και την παροχή πληροφοριών οικονομικής συμπεριφοράς για την εξασφάλιση γενικά της εμπορικής πίστης, της αξιοπιστίας και ασφάλειας των συναλλαγών και τελικά της άσκησης του δικαιώματος οικονομικής ελευθερίας των επιχειρηματιών".

Κι ακόμα, ότι "ο Πελάτης και οι προστηθέντες του θα χρησιμοποιούν τις Πληροφορίες με απόλυτη εχεμύθεια και θα συμμορφώνονται με την κείμενη νομοθεσία αναφορικά με τη χρήση τους" και ότι "η πρόσβαση του Πελάτη στις Πληροφορίες και η άντλησή τους από το Αρχείο γίνεται με αποκλειστική του ευθύνη και μόνον για ιδία χρήση αυτών, με αποκλειστικό σκοπό την αξιολόγηση ή και επαναξιολόγηση του αναλαμβανόμενου συναλλακτικού, πιστωτικού, κινδύνου στο πλαίσιο αναληφθείσας επιχειρηματικής δραστηριότητας. Απαγορεύεται η δημοσίευση, μετάδοση, αναπαραγωγή, διανομή, μεταπώληση και εν γένει διάθεση των Πληροφοριών αυτούσιων χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση της ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ."

Η μετατροπή των δεδομένων του Τειρεσία σε φέιγ βολάν στα social media, για να στηριχτούν κυβερνητικές επιλογές, είναι καραμπινάτη παραβίαση των όρων χρήσης της υπηρεσίας και καραμπινάτη παρανομία, #καθάρματα.

Προχθές, άλλος συριζαίος ρουφιάνος έβγαζε στον αέρα οφειλή του συμπολίτη στον ΟΑΕΕ.



Πηγή:anemosantistasis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες