Με τρακτέρ οι αγρότες στο Ηράκλειο την ώρα που θα μιλά ο πρωθυπουργός - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 21, 2017

Με τρακτέρ οι αγρότες στο Ηράκλειο την ώρα που θα μιλά ο πρωθυπουργός

"Θερμή" υποδοχή επιφυλάσσουν αγρότες, εργαζόμενοι και συνταξιούχοι στον Πρωθυπουργό και τους υπουργούς του, διαμαρτυρόμενοι για την πολιτική λιτότητας που έχει πλήξει τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού, χαρακτηρίζοντας "φιέστα" το διήμερο Αναπτυξιακό Συνέδριο

Παγκρήτιο χαρακτήρα θα έχει η συγκέντρωση διαμαρτυρίας των αγροτών την ημέρα που θα μιλήσει ο Αλέξης Τσίπρας στο Ηράκλειο σύμφωνα με ανακοίνωση του Ενιάιου αγροτικού συλλόγου Ιεράπετρας με την οποία , καλεί τον αγροτικό κόσμο και όλους τους πολίτες, να βρίσκονται σε εγρήγορση για πορεία διαμαρτυρίας στο Αναπτυξιακό Συνέδριο, την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, στις 17:00 το απόγευμα επισημαίνοντας ότι η κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει, όχι μόνο οι αγρότες της Ιεράπετρας αλλά ολόκληρος ο ελληνικός λαός, απαιτεί να ακουστεί και η φωνή τους.
Το ΠΑΜΕ δίνει ραντεβού στις 18:00 στην Πλατεία Κορνάρου μαζί με πολλά συνδικάτα.

Την ίδια ώρα έξω από το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη κινητοποίηση, στην οποία θα συμμετέχουν εκτός από συνδικάτα, και αγρότες με τα τρακτέρ τους. Μάλιστα ήδη στα χωριά μέλη του Παγκρήτιου Συντονιστικού των αγροτών, ενημερώνουν στα χωριά όπου θα γίνουν προσυγκεντρώσεις για μαζική μετάβαση στο Ηράκλειο, όπως είπε στο ekriti.gr το μέλος του Συντονιστικού Στάθης Καφετζογιαννάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες