Δημοτικός Σύμβουλος στο Αστυνομικό Τμήμα επειδή υλοποίησε απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου για αντίθεση στους πλειστηριασμούς - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 20, 2017

Δημοτικός Σύμβουλος στο Αστυνομικό Τμήμα επειδή υλοποίησε απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου για αντίθεση στους πλειστηριασμούς


Δημοτικός Σύμβουλος Ναυπλίου, ενεργών σύμφωνα με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και παρευρισκόμενος σε διαμαρτυρία έξω από το Ειρηνοδικείο Άργους, προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα Άργους μαζί με μέλη της Κίνησης κατά των Πλειστηριασμών Α’ κατοικίας.
Η προσαγωγή κατέστη υποχρεωτική μετά την καταγγελία της υπεύθυνης, για τον πλειστηριασμό, Συμβολαιογράφου λόγω παρεμπόδισης της διεξαγωγής του.
Ο προσαχθείς Δημοτικός Σύμβουλος, σύμφωνα πάντοτε με ανάρτηση του Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Ναυπλιέων, Δημοσθένη Δρούγκα, είναι και ο διαπρεπής Γυναικολόγος και Δημοτικός Σύμβουλος Ναυπλίου Παντελής Κοκκινόπουλος.
Μέλη της κίνησης κατά των πλειστηριασμών και πολίτες που τους συμπαρίστανται προχώρησαν σε εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία του Αστυνομικού Τμήματος Άργους ζητώντας την άμεση και χωρίς απαγγελία κατηγορίας, απελευθέρωση των προσαχθέντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες