Τραγωδία στην Κομοτηνή: Συνετρίβη μικρό αεροσκάφος -Νεκρό εντοπίστηκε το ζευγάρι των Ουκρανών - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 23, 2017

Τραγωδία στην Κομοτηνή: Συνετρίβη μικρό αεροσκάφος -Νεκρό εντοπίστηκε το ζευγάρι των Ουκρανών

Δραματικό τέλος είχε η αναζήτηση των επιβαινόντων μικρού ιδιωτικού αεροσκάφους, τύπου CT2K, το οποίο συνετρίβη το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή Κερασιά Κομοτηνής. 
Η πυροσβεστική ανέσυρε το ζευγάρι αρκετές ώρες αφότου εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του αεροσκάφους από Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας. 
Οι σοροί των άτυχων Ουκρανών μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. 
Νωρίτερα, ο πύραρχος Λεωνίδας Καραγκούνης, προϊστάμενος του περιφερειακού επιχειρησιακού κέντρου πυροσβεστικών υπηρεσιών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο ότι το σημείο στο οποίο εντοπίστηκε το μονοκινητήριο αεροσκάφος ήταν ιδιαίτερα απόκρημνο. 
Η καταρρακτώδης βροχή, το σκοτάδι αλλά και το ανάγλυφο της περιοχής -που έχει πολλές χαράδρες- δυσκόλεψαν τις έρευνες για τον εντοπισμό των επιβαινόντων. 

Η περιοχή Κερασιά
Το χρονικό της εξαφάνισης 
Το μικρό αεροσκάφος απογειώθηκε στις 12:37 της Παρασκευής από την Αλεξανδρούπολη με δύο άτομα επιβαίνοντες και προορισμό τη Ρουμανία. 
Μαζί του απογειώθηκε και ένα δεύτερο μικρό αεροσκάφος, ίδιου τύπου. Το μεσημέρι, όταν προσγειώθηκε, το δεύτερο αεροσκάφος ανέφερε στο SOFIA FIR ότι έχασε από το οπτικό του πεδίο το άλλο αεροσκάφος. 
Αμέσως σήμανε συναγερμός και κινητοποιήθηκε το Εθνικό Κέντρο Συντονισμού Ερευνας και Διάσωσης, με αποτέλεσμα το μικρό αεροσκάφος να ενοπιστεί στην Κομοτηνή. 
Πηγή: iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες