Καίγεται για τρίτη ημέρα δάσος στην Κορινθία - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 22, 2017

Καίγεται για τρίτη ημέρα δάσος στην Κορινθία


Για τρίτη ημέρα συνεχίζεται η φωτιά σε αγροτοδασική έκταση, σε χαράδρα, στην περιοχή Κούτσι Νεμέας, στην Κορινθία.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, το έργο της κατάσβεσης είναι δύσκολο λόγω του ότι η φωτιά, που ξέσπασε το βράδυ της Τετάρτης, εξελίσσεται σε δύσβατο σημείο.

Επί τόπου επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις, αποτελούμενες από 98 πυροσβέστες με 40 οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα με 24 άτομα, ενώ το έργο τους συνδράμουν οχήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ, ο δήμαρχος Νεμέας, Κωνσταντίνος Καλαντζής, είπε ότι «σήμερα η κατάσταση είναι καλύτερη» και ζήτησε να «κηρυχθούν άμεσα και πάλι δασικές οι εκτάσεις που κάηκαν».

Όσον αφορά τις ζημιές που προκάλεσε η φωτιά, ο δήμαρχος είπε ότι, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, «έχουν καεί καλλιεργήσιμες εκτάσεις με ελιές και αμπέλια», αλλά όπως πρόσθεσε, «δεν υπάρχει ακόμα σαφής εικόνα, για το μέγεθος της καταστροφής».

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες