Πυρά Καμπόσου – Πνευματικού για τους δημάρχους που έκαναν πίσω - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 24, 2017

Πυρά Καμπόσου – Πνευματικού για τους δημάρχους που έκαναν πίσω

Πυρά Καμπόσου – Πνευματικού για τους δημάρχους που έκαναν πίσω
Tην θετική απόφαση του ΦΟΣΔΑ για το έργο της διαχείρισης των απορριμμάτων  σχολίασαν δυο δήμαρχοι απο τους 5 δημάρχους που πολέμησαν να μην προχωρήσει.
Οι δήμαρχοι Κορίνθου και Άργους Μυκηνών κύριοι Πνευματικός και Καμπόσος  , με τις δηλώσεις τους δίνουν μια άλλη διάσταση στο θέμα τονίζοντας ο μεν κ Πνευματικός πως θα κατατεθεί ένσταση στην αποκεντρωμένη διοίκηση εναντίον της απόφασης του ΦΟΣΔΑ  και ο κ. Καμπόσος θυμίζοντας στους δημότες του πως εαν σε δυο -τρία χρόνα ξηλωθούν οι τσέπες τους ,αυτό θα οφείλεται σε δημάρχους που συναίνεσαν να υπογραφεί το έργο.
Συγκεκριμένα ο δήμαρχος της Κορίνθου είπε  σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου πως «οι παρανομίες στην σύμβαση είναι περισσότερες απο τις νομιμότητες ,καθώς δεν αναφέρεται ούτε το συνολικό κόστος ,ούτε πότε ξεκινάει ,ούτε πότε τελειώνει αλλά ούτε και πόσα είναι τα χρήματα της επιχορήγησης».
«Η αποκεντρωμένη διοίκηση είμαι σίγουρος πως δεν πρόκειται να την κάνει δεκτή αυτή την απόφαση»είπε ο δήμαρχος .
Ο Δημήτρης Καμπόσος μέσω της  webtv επικοινωνίας  του με τους δημότες δήλωσε με σκωπτικό ύφος πως » εφόσον όλα έγιναν δημοκρατικά οι κοινωνίες να ξέρουν πως προχωρά το σύστημα ΣΔΙΤ της Περιφέρειας.Και εφόσον όλα έγιναν δημοκρατικά ,όταν έλθει η ώρα να ξηλωθείτε γενναία να ζητήσετε ευθύνες απο τους δημάρχους που ψήφισαν αυτή την μέθοδο».
Η αλήθεια είναι πως η αλλαγή στάσης κάποιων δημάρχων αλλά και οι απουσίες οι αδικαιολόγητες κάποιων άλλων ,αποτέλεσαν την αλλαγή της πλάστιγγας στο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας και το απόλυτο άδειασμα στην μέχρι τώρα στρατηγική των αντιδρούντων δημάρχων .
«Η Περιφέρεια δεν φταίει .Η Περιφέρεια έφερε το θέμα στο ΦΟΣΔΑ και ο ΦΟΣΔΑ ψήφισε να πάνε εκεί. Επομένως οι δήμαρχοι που ψήφισαν έχουν ονοματεπώνυμο» είπε ο Δημήτρης Καμπόσος. 
Αλλά και ο Αλέκος Πνευματικός μίλησε για τους συναδέλφους του στην Κορινθία που άλλα έχουν ψηφίσει τα Δημοτικά τους Συμβούλια και άλλαξαν στάση κόντρα σε αυτές τις αποφάσεις, απέχοντας αδικαιολόγητα απο την κρίσιμη ψηφοφορία.
Όλα αυτά δειχνουν και την αμηχανία αλλά και το μούδιασμα που υπάρχει στο μέχρι πρότινος ισχυρό μπλοκ των δημάρχων που μέχρι τώρα φρέναραν τις διαδικασίες ,βλέποντας ουσιαστικά πως το έργο υπογράφηκε και παίρνει τον δρόμο του.
Τζ. Σουκ.
http://moriasnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες