ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …Το κακό παράγινε! -Δεν έχουν τέλος τα εργατικά ατυχήματα στην εταιρεία FULGOR - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 04, 2017

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …Το κακό παράγινε! -Δεν έχουν τέλος τα εργατικά ατυχήματα στην εταιρεία FULGOR


Δυστυχώς τα εργατικά ατυχήματα στην εταιρεία FULGOR στο Σουσάκι δεν έχουν τέλος. Αρκετοί εργαζόμενοι έχουν τραυματιστεί και κάποιοι έχουν χάσει και την ζωή τους...

Τι φταίει άραγε και παρατηρείται αυτή η εικόνα;

Από το σωματείο εργαζομένων στην FULGOR καταγγέλλεται:

«Άλλος ένας συνάδελφος βαριά τραυματισμένος στον βωμό της κερδοφορίας , μετά το θανατηφόρο ατύχημα του Οκτώβρη του 2015 είναι το τρίτο σοβαρότατο ατύχημα μέσα σε διάστημα ενάμιση χρόνου , αυτά είναι τα αποτελέσματα της άκρατης εντατικοποίησης της εργασίας που μπροστά στο εύκολο κέρδος δεν υπολογίζουν την ανθρώπινη ζωή .

Η εργοδοσία ,παρά τις πολλαπλές έγραφες προειδοποιήσεις του σωματείου, συνεχίζει τις ανάλγητες συμπεριφορές αντιμετωπίζοντας τις ζωές των συναδέλφων σαν αναλώσιμα μιας μηχανής .

Καλούμε όλους τους συναδέλφους όταν παρατηρούν ελλείψεις στα μέτρα ασφάλειας να ειδοποιούν αμέσως το σωματείο και την επιτροπή υγιεινής και ασφάλειας για να προβαίνει άμεσα σε αναστολή των εργασιών , δεν μπορούμε να τους αφήσουμε να τζογάρουν τις ζωές μας στην ρουλέτα των υπέρογκων κερδών τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες