«Ντου» οργισμένων συμβασιούχων σε διημερίδα του Ελεγκτικού Συνεδρίου (vid) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 25, 2017

«Ντου» οργισμένων συμβασιούχων σε διημερίδα του Ελεγκτικού Συνεδρίου (vid)


Έξω από το ξενοδοχείο "Grand Hotel"στη Θεσσαλονίκη, συγκεντρώθηκαν σήμερα το πρωί της Δευτέρας, μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων των ΟΤΑ και δημοτικών επιχειρήσεων του νομού Θεσσαλονίκης.

Τα μέλη του Συλλόγου  εισήλθαν στην αίθουσα, όπου διεξαγόταν διημερίδα του Ελεγκτικού Συνεδρίου για θέματα δημοσιονομικής διαχείρισης των ΟΤΑ και ανάρτησαν πανό. Μάλιστα, η πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων έκανε παρέμβαση, ενώ κάτω από αποδοκιμασίες μίλησε και η πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου.





Πηγή: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες