ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 Τα αποκαΐδια της …κεντροαριστεράς - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Οκτωβρίου 17, 2017

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 Τα αποκαΐδια της …κεντροαριστεράς

Photo published for Periodista.gr - Ραγδαίες εξελίξεις: Ποιος υποψήφιος της Κεντροαριστεράς φέρεται να είναι έτοιμος να...

Ο Σταύρος, η Φώφη, ο Καμίνης και τα άλλα …περιφερόμενα παιδιά, ερίζουν για την Εξουσία της λεγόμενης Κεντροαριστεράς! Όταν τους χωρίζει ακόμη και η επιλογή του φύλου των ανήλικων 15χρονων, όπου ο Σταύρακας είπε να δώσει μια χείρα βοηθείας στον Αλέξη και στον άσπονδο “φίλο” του τον Πανούλη! Όπου η Φώφη, με την “υπέρμετρη” …υπευθυνότητα ψήφισε παρών! Δηλαδή, δεν έχει άποψη περί του θέματος; Θέλει να έχει καλά και με τον αστυφύλακα και με τον χωροφύλακα;
Για άλλη μια φορά η Φώφη του βαθέως ΠΑΣΟΚ ψήφισε δικολαβίστικα ή ως Πόντιος Πιλάτος!
Θα φανούν κάποτε χρήσιμοι για την Κοινωνία αυτοί της …Κεντροαριστεράς;  
Που φορούν καθημερινώς τις αποκριάτικες μάσκες τους και παπαρολογούν για να κοροϊδέψουν για ακόμη μια φορά τον λαό!   
Μούγκα στη στρούγκα όμως, για τις περικοπές στους μισθούς και στις συντάξεις που η εγκληματική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ δημιούργησε διά μέσω των Μνημονίων!
Για τις τράπεζες που αρπάζουν τα σπίτια των νοικοκυραίων Ελλήνων!
Για την στέρηση, από το τραπέζι χιλιάδων ελληνικών οικογενειών ακόμη και της φασολάδας!
Έχουν τελικά τύψεις εκεί στην …Κεντροαριστερά, που κατάντησαν διακονιάρη τον Έλληνα μέσα στην Πατρίδα του; Πού τον έκαναν ξένο μέσα στο ίδιο του το σπίτι;   
Πού έμπασαν στη Πατρίδα όλες τις εγκληματικές ξένες φυσιογνωμίες που βιάζουν και δολοφονούν τον Έλληνα;
Θα ζητήσουν πρωτίστως μια συγνώμη από τον ελληνικό λαό;;  
Αλλά, ποιος έχασε το φιλότιμο για να το βρουν αυτοί! Ας κάτσουν στον μικρόκοσμό τους και ας νομίζουν πως με τα καμώματά τους θα σώσουν την Ελλάδα!
Ο λαός τους φωνάζει και δεν ακούνε: Ουστ, να χαθείτε πολιτικάντηδες της …Κεντροαριστεράς!
Έχετε τελείως ξευτιλιστεί και δεν το αντιλαμβάνεστε!!

Αν θέλει μπορεί να είναι …ωφέλιμος

https://hellas-now.com/wp-content/uploads/2017/10/lesvos-stin-archi-vravia-ke-chamogela-ke-tora-kravges-gia-tous-metanastes-pou-kataklyzoun-nisi-696x462.jpg
Φωτογραφία προ ολίγων ημερών από τη Λέσβο

Έχουμε γράψει για την έντονη αντίδραση των Δημάρχων των νησιών του Βορείου Αιγαίου, που σηκώνουν επανάσταση από την αθρόα εισβολή λαθρομεταναστών στα νησιά μας!
Δημοσιεύσαμε στην “Τσουκνίδα” του Σαββάτου, απόσπασμα από την επιστολή του Δημάρχου Λέσβου Σπύρου Γαληνού προς τον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση!
Σειρά πήρε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο οποίος ζητάει άμεση συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για το “προσφυγικό” ζήτημα! Με επιστολή που του έστειλε την 11η Οκτωβρίου που πήρε αρ. πρωτ. 3239, και εκφράζει την ανησυχία του για την αύξηση των “προσφυγικών” ροών στα νησιά μας του Βορείου Αιγαίου!
Ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος επισημαίνει:
«Οι αυξημένες μεταναστευτικές ροές των τελευταίων μηνών, σε συνδυασμό με τις τεράστιες καθυστερήσεις μετεγκατάστασης και τις ελάχιστες επαναπροωθήσεις διαταράσσουν την κοινωνική συνοχή και τροφοδοτούν σε ορισμένες μειοψηφίες φαινόμενα μισαλλοδοξίας και φανατισμού. Οι Δήμοι και οι κάτοικοι των νησιών μας δεν μπορούν πια να παραμένουν απαθείς μπροστά σε αυτήν την πανσπερμία αρμοδιοτήτων σε σωρεία εμπλεκομένων φορέων, που οδηγεί σε φοβερές καθυστερήσεις, ιδιαίτερα αν συγκρίνουμε τους ρυθμούς με εκείνους άλλων μεσογειακών χωρών. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να διαταραχθεί η κοινωνική ειρήνη με την επικράτηση ακραίων στοιχείων και απόψεων. Οι Δήμοι στη μεγάλη αυτή προσπάθεια μπορούν να βοηθήσουν καθοριστικά, χρειάζονται όμως υποστήριξη και αυτό είναι το ζητούμενο που θα θέλαμε επειγόντως  να συζητήσουμε μαζί σας»!
Διατυπώνεται επίσης το αίτημα που ζήτησε από τον Πρόεδρο της Βουλής, ο Δήμαρχος Λέσβου, για συνάντηση όλων των Δημάρχων των νησιών του Βορείου Αιγαίου!!  

Ο Τουρκολάγνος …Μπουτάρης

Αποτέλεσμα εικόνας για μπουτάρησ λαθραίοι θεσσαλονίκη

Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 στις 11 το πρωί στην πλατεία Αριστοτέλους και επί της οδού Εγνατίας ήταν 15 περίπου πακιστανοί με μαύρες σακούλες που περιείχαν λαθραία τσιγάρα που έλεγαν ότι έρχονται εξ ανατολών! “Πέρασα ανάμεσα τους και κατευθύνθηκα στο αστυνομικό τμήμα του Λευκού Πύργου που βρίσκεται 150 μέτρα περίπου απ΄ το συμβάν! Απ΄ έξω κάθονταν μοτοσικλετιστές της Ομάδας Δίας και τους είπα για το συμβάν! Μου είπαν ότι το ξέρουν, αλλά δε μπορούν να επέμβουν για να μη δημιουργήσουν πανικό και προκαλέσουν τραυματισμούς! Επίσης μου είπαν ότι, τους παρακολουθούν αστυνομικοί της Ασφάλειας και συνεπώς τους ελέγχουν! Τους είπα, ότι είναι πρωί και είναι ντροπή σε απόσταση αναπνοής από το αστυνομικό τμήμα να πουλιούνται λαθραία τσιγάρα! Αυτο γίνεται εδώ και 6 χρόνια μου είπαν, αλλά τώρα το κακό παράγινε”!
Ποιος τελικά είναι υπεύθυνος γι΄ αυτά τα αίσχη; Μήπως ο Δήμαρχος; Μήπως ο κ. Τόσκας καθ΄ ην αρμόδιος Υπουργός;
Επίσης, έπεσε στην αντίληψη μου να κυκλοφορούν διάφορα παλιών μοντέλων αυτοκίνητα με φάτσες αραβικής προέλευσης και να είναι παρκαρισμένα και να παρακολουθούν μαγαζιά ή κάτι άλλο! Οι ληστείες από του λαθρομετανάστες έχουν τρομοκρατήσει και έχουν μεταλλάξει τη Θεσσαλονίκη! Η οποία έχει γίνει άντρο Πακιστανών και Αράβων! Φοβερά πράγματα γίνονται!
Όλα τα παραπάνω είναι καταγγελία που έλαβα από φίλο μου Θεσσαλονικιό και σας την κατέγραψα! Δυστυχώς και η Θεσσαλονίκη άλλαξε και συνεχίζει να αλλάζει από τότε που Δήμαρχός της είναι ο Τουρκολάγνος Γιάννης Μπουτάρης!
Ας πρόσεχαν οι Θεσσαλονικείς!!   

Μακριά τα παιδιά σας από τα Jumbo

Πατέρας 4 παιδιών «τσακίζει» τα Jumbo και τη διαφήμιση με το ζευγάρι ομοφυλόφιλων

Τσουνάμι αντιδράσεων έχει προκαλέσει η τελευταία διαφήμιση των πολυκαταστημάτων Jumbo με ζευγάρι ομοφυλοφίλων!     
Ένας 37χρονος πατέρας 4 παιδιών, έστειλε επιστολή στο ΔΣ της εταιρείας, όπου δηλώνει πως δεν πρόκειται ποτέ να ψωνίσει ξανά από αυτήν την αλυσίδα καταστημάτων!
«…θα ήθελα να σας εκφράσω τη διαμαρτυρία και την αγανάκτησή μου, για μια σειρά από προσβληθείσες διαφημίσεις εκ μέρους της εταιρίας σας με αποκορύφωμα βεβαίως, την προς τα παιδιά (μας) και τους υπολοίπους τηλεθεατές, προπαγανδιστική αυτές τις ημέρες προβολή μίας ομοφυλοφιλικής “σχέσης”, ως εξ ίσου φυσικής με μια ετεροφυλική…!
…πού λοιπόν οφείλεται, ή μάλλον, ποιο το προσδοκώμενο εμπορικό, κοινωνικό και κυρίως παιδαγωγικό αποτέλεσμα από την αλλεπάλληλη προβολή θεμάτων όπως η ομοφυλοφιλία, η γύμνια, τα χυδαία υπονοούμενα, η... “επιθυμία μεταξύ ιδιαίτερα άνισων ηλικιακά ανθρώπων” κτλ; Άλλωστε, το τελευταίο πολύ ενδεικτικό για παράδειγμα, είχε προβληθεί Μεγάλη Εβδομάδα πριν 2 χρόνια, ενώ το περιεχόμενο της σχετικής διαφήμισης διαδραματίζεται σε σκηνικό, όπου κατά τη διάρκεια κορυφαίας εκκλησιαστικής γιορτής (Ανάσταση), η όλη πομπή διακόπτεται, όταν η προπορευόμενη μεσήλικας αντικρίζει αναστατωμένη ένα νεαρό (!), προκαλώντας έτσι η διαφήμιση μ’ αυτό τον τρόπο εκτός από την ηθική, συν τοις άλλοις και τη θρησκευτική συνείδηση των θεατών…»!
Τι άλλο λοιπόν περιμένεις Έλληνα οικογενειάρχη καταναλωτή, για να φωνάξεις: ΟΧΙ ΣΤΑ JUMBO;;

Όταν το διαδίκτυο έχει κέφια…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες