Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 2os αγώνας διάπλους της διώρυγας Κορίνθου με κανό- καγιάκ -Pics - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Οκτωβρίου 23, 2017

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 2os αγώνας διάπλους της διώρυγας Κορίνθου με κανό- καγιάκ -Pics

Mε μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών ολοκληρώθηκε χθες το πρωί της Κυριακής 22 Οκτωβριου ο  2ος ΑΓΩΝΑΣ διάπλους της διώρυγας Κορίνθου με κανό- καγιάκ.

Τριακόσιοι δέκα αθλητές, αθλήτριες και λάτρεις των κανό, καγιάκ και SUP (Stand Up Paddle), έλαβαν μέρος στον 2ο ανοικτό αγώνα διάπλου της διώρυγας Κορίνθου.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Κάνοε, Καγιάκ διοργάνωσε τον 2ο ανοικτό αγώνα διάπλου της διώρυγας της Κορίνθου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες