Βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν την δολοφονία της 32χρονης εφοριακού - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Οκτωβρίου 19, 2017

Βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν την δολοφονία της 32χρονης εφοριακού

Τις κινήσεις της Δώρας Ζεμπέρη κατέγραψε κάμερα που βρίσκεται στην οδό Τράλλεων
Η νεαρή κοπέλα διακρίνεται να κατεβαίνει προς την οδό Ηρακλείου και λίγο πριν το φανάρι κινείται αριστερά για να περάσει απέναντι προς την κεντρική είσοδο του Νεκροταφείου.
Στο βίντεο φαίνεται ένα μηχανάκι στο οποίο επιβαίνουν δύο άτομα και το οποίο κινείται παράλληλα με την 32χρονη. Εκείνη διακρίνεται να ανοίγει το βήμα της και να κινείται λίγο πιο γρήγορα απ’ ότι νωρίτερα.
Είναι οι τελευταίες στιγμές της… Λίγη ώρα αργότερα θα κείτονταν μαχαιρωμένη μέσα στο Νεκροταφείο.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Σοκάρουν τα στοιχεία του ιατροδικαστή

Όλα δείχνουν ότι η άτυχη κοπέλα εντόπισε το δολοφόνο της μέσα στο Νεκροταφείο, με τους αστυνομικούς να μην αποκλείουν το σενάριο να της την είχαν… στημένη!
Η Δώρα Ζεμπέρη βρέθηκε μαχαιρωμένη κοντά στον τάφο του φίλου της της που είχε χάσει τη ζωή του σε εργατικό δυστύχημα λίγους μήνες πριν.
Όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής είχε δεχθεί 14 μαχαιριές στο στήθος και την καρδιά, ενώ έφερε και χτυπήματα από μαχαίρι και στο πρόσωπο. Μάλιστα, οι αστυνομικοί εξετάζουν και ένα σημάδι στο πρόσωπο της Δώρας… ένα χάραγμα σαν «Γ» το οποίο μπορεί να σχετίζεται με τα κίνητρα του εγκλήματος. Ο ιατροδικαστής ωστόσο ξεκαθαρίζει ότι το συγκεκριμένο χτύπημα είναι τυχαίο.
Η 32χρονη στη συνέχεια σύρθηκε 15 μέτρα αναζητώντας βοήθεια. Ο δολοφόνος όμως την ακολούθησε και της κατάφερε το τελειωτικό χτύπημα με το μαχαίρι, δίνοντάς της τη «χαριστική βολή».
trelokouneli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες