Όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά για την άγρια δολοφονία της εφοριακού - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Οκτωβρίου 22, 2017

Όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά για την άγρια δολοφονία της εφοριακού

Όλα τα ενδεχόμενα αφήνει ανοικτά η ελληνική αστυνομία για την άγρια δολοφονία της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη στο δεύτερο νεκροταφείο στα Πατήσια.
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι από τη στιγμή που δεν έχει εντοπιστεί το κίνητρο πίσω από τη δολοφονία της 32χρονης, τότε δεν μπορεί να αποκλειστεί κανένας από το κάδρο των υπόπτων ούτε να διαγραφεί κανένα ενδεχόμενο.
Η αστυνομία εξετάζει τα βίντεο από κλειστά κυκλώματα ασφάλειας, με την ελπίδα να εντοπίσει κάποιον που ενδεχομένως να την ακολουθούσε. Διερευνά, επίσης, και τον τρόπο διαφυγής του δράστη από το σημείο του εγκλήματος.
Εν τω μεταξύ, τέσσερις ημέρες μετά τη δολοφονία της 32χρονης, ο πατέρας της, αποκάλυψε χθες σε δηλώσεις του ότι το απόγευμα της δολοφονίας της άτυχης Δώρας βρέθηκε τυχαία έξω από το Β' Νεκροταφείο Αθηνών.
Σε τηλεοπτικές του συνεντεύξεις, είπε επίσης ότι πιθανώς να πήρε τον δολοφόνο στο ταξί του.
Όπως δήλωσε ο ίδιος, δεν έχει ακόμη καταθέσει στην αστυνομία, γιατί ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση.
Πηγή: Skai

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες