Η Τρανσέξουαλ Αντισυνταγματάρχης Και Η Προετοιμασία Των Ελληνικών ΕΔ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Οκτωβρίου 22, 2017

Η Τρανσέξουαλ Αντισυνταγματάρχης Και Η Προετοιμασία Των Ελληνικών ΕΔ

Στην Γερμανία έχουμε την πρώτη περίπτωση Αντισυνταγματάρχη που ξεκίνησε την καριέρα του στον στρατό πριν 23 χρόνια ως άνδρας και σήμαρα συνεχίζει τρανσέξουαλ.
Πρόκειται για την Αν. Μπίφανγκ,43 ετών. Σχετικές φωτογρφίες κυκλοφόρησαν και μία απ΄ αυτές δημοσιεύουμε.
Την ημέρα που στη Βουλή γινόταν “μάχη” για το νομοσχέδιο αλλαγής ταυτότητας φύλου ,είχαμε γράψει πως οι ΕΔ πρέπει να προετοιμαστούν για να αντιμετωπίσουν τέτοιες περιπτώσεις. Το πως θα αντιμετωπιστούν είναι θέμα προς συζήτηση. Αλλά θα πρέπει να είναι έτοιμες,γιατί νομιζουμε ότι είναι θέμα χρόνου να προκύψουν και στην Ελλάδα. Για να μην αιφνιδιαστούμε και να μην έρθει κανείς σε πολύ δύσκολη θέση, θα είναι καλό από τώρα να αποφασίσει η ηγεσία ποια θα ΄ναι η αντιμετώπιση τέτοιων περιπτώσεων ,πάντα εντός του νόμου βέβαιως.
Πολλά από τα θέματα που μας έρχονται από την Ευρώπη είναι “δύσκολα” για την Ελλάδα και την κοινωνία της όχι επειδή είμαστε “οπισθοδρομικοί”. Κάθε χώρα και κάθε κοινωνία έχει τα δικά της χαρακτηριστικά τα οποία πρέπει να γίνονται σεβαστά όπως κάποιοι θέλουν να γίνεται σεβαστή και η διαφορετικότητα.
Συνεπώς στα Γενικά Επιτελεία καλό θα είναι να γίνει μια σχετική νομική προετοιμασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες